Back on the blog!! + update

12 juli 2019
Back on the blog!

Na een lange tijd geen nieuwe blogs online te hebben gedaan, ben ik weer terug! Afgelopen week kwam de eerste blog online, die lees je hier, en ik heb nog meer leuke blogs staan die de komende tijd hier te lezen zijn. De reden van mijn afwezigheid? Mijn inspiratie was even op en als je mijn op Instagram volgt, weet je dat mijn leven nogal gaat veranderen! Hierdoor vond ik de afgelopen tijd niet de energie om te bloggen en was ook weinig actief op Instagram. Tot april had ik natuurlijk de marathon waar ik veel over deelde en waar ik naartoe leefde. Elke dag was ik hier mee bezig en dit was terug te zien en te lezen op mijn blog en Instagram. Na de marathon hield dit op en kwam ik erachter dat ik zwanger was en dat was nogal een shock! Dit hadden wij, mijn vriend en ik, niet echt zien aankomen, maar wij zijn heel erg blij dat ik zo ontzettend snel zwanger ben geworden. Het was dus even schakelen van het trainen voor een marathon, naar zwanger zijn. Daarnaast was ik heel erg moe, hallo eerste trimester, en leefde ik van dutje naar dutje. Een baby laten groeien kost gewoon zo veel energie.

Dat was dus voornamelijk de reden van mijn afwezigheid. En om nou eenmaal de draad weer op te pakken, lijkt steeds moeilijker te worden. Maar ik heb er weer zin in om te bloggen en weer actiever te zijn op Instagram. Want, heel eerlijk, ik miste het wel een beetje. Het sociale contact vind ik gewoon heel erg leuk.

Bump update

En nu?

Natuurlijk ga ik een stuk minder bloggen over hardlopen, want dat doe ik vrijwel niet meer. Af en toe train ik nog mee met RunningGirls, maar verder loop ik zelf niet meer. Het voelt gewoon niet zo goed. Ik ben nog een beetje zoekende wat ik dan wel wil en kan doen qua sport. Zo ging ik laatst zwemmen, heel fijn, en heb ik mij opgegeven voor een yoga + bevallingscursus. Natuurlijk blijf ik de lekkerste recepten delen en zal mijn blog meer over lifestyle en reizen gaan. Onderwerpen die ik zelf ook heel leuk vind om over te bloggen, maar die de afgelopen maanden wat op de achtergrond waren geraakt. Hoewel ik genoeg ideeën heb, is het dus voor mijzelf ook even uitzoeken waar ik wel over ga en wil bloggen. En daarvoor wil ik jullie, mijn lezers, ook vragen wat jullie graag meer zouden willen zien of lezen. Ik zou het heel fijn vinden als je dat hieronder in een berichtje zou willen laten weten en een mailtje sturen kan natuurlijk ook altijd!

Ik heb mijn motivatie weer terug gevonden en zoveel zin om de komende tijd meer aandacht en tijd te geven aan mijn blog en Instagram. En hopelijk vinden jullie het zo leuk als ik dat zelf ook vind 😉

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Denise 12 juli 2019 at 17:16

    Hoi! Ik lees bekijk altijd graag je recepten en lees je marathonblogs. Nu dat wat minder wordt, vind ik het leuk om nog steeds recepten te bekijken en misschien wat te lezen over reizen, jullie huis, updates en vrije tijd 🙂

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.