Lifestyle – Binnenkijken bij mij thuis

13 januari 2017
binnenkijken
Als ik ergens blij mee ben, dan is het wel met het huis waar wij nu in wonen. Het is echt een huis waar ik al jaren van droomde, een grote open ruimte met hele grote ramen, dus veel licht! Op Instagram deel ik al regelmatig foto’s van mijn huis en hier krijg ik vaak leuke reacties op, thanks allemaal! En omdat ik graag mooie foto’s van ons huis wil, leuk voor later, besloten we om fotoreportage te maken.

Wij wonen nu al langer dan 3 jaar in dit huis en het is er zo fijn wonen. Omdat het een huurhuis is, mogen we niet heel veel veranderen en aanpassen, maar hier hebben we onze weg in gevonden. Het is nu helemaal naar onze smaak ingericht. De combinatie van modern met vintage vinden wij erg mooi en dat is ook terug te zien. Ik vind het namelijk belangrijk om meubels te hebben met een verhaal, dit maakt het huis echt ons eigen huis. Zo hebben wij een eettafel die Pim’s vader zelf gemaakt heeft, een poster die vroeger bij mijn opa en oma in huis hing, een piano die bij iedereen in Pim’s familie in huis heeft gestaan. En in combinatie met nieuwe, moderne meubels vormt het een mooi geheel.

Het gebouw waar wij in wonen is een oude school die een paar jaar geleden helemaal gerenoveerd is. Wij wonen zelf in een ruimte wat eerst een lokaal was, dat is goed te zien aan de afmetingen, het is een groot vierkant, en aan de hoge ramen. Het is toch mooi om je voor te stellen dat hier vroeger kinderen les kregen. In de ruimte is een vide, open verdieping, gebouwd die zorgt voor extra ruimte en daar hebben wij zelf een werkplek gecreëerd. Doordat deze verdieping open is, verliest het niet de ruimte en de hoogte! Er is wel een aparte slaapkamer, wat ik zelf wel prettig vind, en dan is de badkamer ook nog in een aparte ruimte. Verder is alles open en dat vind ik zelf het fijnste aan dit huis. Je hebt de mogelijkheid om je eigen plekje te creëren en toch zit je gezellig bij elkaar in dezelfde ruimte! Hieronder zie je de foto’s van ons huis.

mijnhuis

mijnhuis

mijnhuis

mijnhuis

mijnhuis

Foto’s FotograafPim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.