Baby & Momlife

Friday Favorites #7 De leukste baby- en kinderwinkels

8 november 2019
Favoriete baby- en kinderwinkels

Yes, deze week is er weer een nieuwe Friday Favorites! Deze keer deel ik de leukste baby- en kinderwinkels. Sinds ik zwanger ben, heb ik namelijk best wel veel gewinkeld zowel als in echte winkels als online en ik heb zo mijn favoriete winkels. Er is ook zoveel leuks te vinden voor baby’s dus het is ook zo verleidelijk om hiermee helemaal los te gaan. Nou moet ik ook wel bekennen dat ik al een redelijk collectie babykleding heb verzameld en dat Sneup de komende tijd echt niks te kort gaat komen… Anyway, hier zijn mijn favoriete baby- en kinderwinkels, zowel online als fysieke winkels!

Winkels in Groningen

De Wijsneus is één van de mooiste kinderwinkels in Groningen en vind je aan de Vismarkt. Hier kan ik gewoon niet met lege handen de deur uit gaan. Hier hebben ze merken zoals Petit Bateau, Leiwood en Nanami. De kleding die ze hier verkopen is iets duurder, maar echt prachtig. Daarnaast hebben ze heel mooi speelgoed en de leukste kinderboeken. Iets verderop in de Zwanestraat zit Musjes een kleurrijke kinderwinkel waar je ook een kopje koffie kan drinken. Het aanbod is enorm en de winkel is ook groter dan er van de buitenkant uitziet. Van binnen is het enorm vrolijk en als je van kinderkleding met printjes houdt, zit je hier helemaal goed. Net even buiten het centrum, maar enorm populair in de stad is de tweedehands kinderkledingwinkel Popke. Het is een klein winkeltje in de Korrewegwijk, maar het aanbod is zeer ruim. Je kan hier niet alleen tweedehands kinderkleding kopen, maar ook inleveren en als dit verkocht wordt, krijg je hier een bepaald percentage over. Hier kan je weer kleding voor kopen of uit laten betalen. Regelmatig ligt de halve winkel vol met zakken vol kleding, dus er komt heel wat bij. Daarom vind ik het ook leuk om af en toe te kijken of er wat nieuws bijhangt. Dat het tweedehands is maakt het duurzaam en is het ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee.

Online Shoppen

Er is echt een wereld aan baby- en kinderwinkels online, van een enorm uitgebreid aanbod tot specifiek gericht op een paar artikelen. Te veel om allemaal te ontdekken, maar ik heb zo mijn favorieten. Om te beginnen vind ik De Gele Flamingo een hele mooi spullen hebben. Het aanbod is groot, maar veel is in rustige, neutrale kleuren wat ik mooi vind. Het leuke aan deze webshop is dat je een geboortelijst kan maken met jouw cadeauwensen voor de kleine baby. Zo weet iedereen precies wat ze kunnen kopen als cadeau. De webshop Kidsdeco.nl is ook één van mijn favorieten. Alles wat ze hier voor een babykamer hebben, zou ik wel willen, zo mooi! En dan heb ik het nog niet over het speelgoed wat ze hebben, dat mag hier best in huis rondslingeren. Daarnaast vind ik het heerlijk op Etsy rond te neuzen voor unieke babyspulletjes. Hier worden voornamelijk handgemaakte spullen verkocht en ik zie het altijd als een digitale markt vol met leuke kraampjes. Het is soms even zoeken naar iets leuk, er is ook gewoon veel zooi te vinden, maar er zitten echt pareltjes tussen. Ik ben in ieder geval fan en het idee dat het handgemaakt en vrij uniek is, vind ik heel erg leuk.

De grote ketens

Mijn absolute favoriet voor kinderkleding is de Zara. Ik denk dat driekwart van de babykleding die ik gekocht heb hier vandaan komt. De kleding vind ik prachtig en ik krijg er ook nog eens korting, wat het natuurlijk heel verleidelijk maakt om hier te winkelen. Vooral in de sale heb ik hier heel veel leuke koopjes kunnen scoren en ik heb nu alweer mijn lijstje klaar voor de komende winter sale. Naast de Zara ga ik graag naar de HEMA voor babyspullen. Voor mijn gevoel hebben ze alles voor de baby en vaak ook nog voor een leuk prijsje. Het zijn dan voornamelijk de basics die ik hier koop, zoals hydrofiele doeken en rompertjes. Van alle grote babywinkels die er zijn, heb ik tot nu toe het meeste gekocht bij de Prénatal. De eigen collectie vind ik leuk, betaalbaar en vaak hebben ze goede aanbiedingen. Onze kinderwagen hebben wij hier ook gekocht, omdat wij de service heel goed vonden en het een enorm goeie deal was. Verder is er veel keuze in babykleding en ook de zwangerschapskleding is best leuk!

Dit zijn mijn favoriete baby- en kinderwinkels, maar er zijn nog zo veel om te ontdekken. Welke winkel is jouw favoriet?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.