Recepten

Friday Favourites #4 De lekkerste kruidnoten

11 oktober 2019
De lekkerste kruidnoten

Sinterklaas is nog lang niet in het land, maar de kruidnoten liggen al een tijdje in de winkel. Dat vind ik helemaal niet erg, want inmiddels zijn er hier thuis al wel wat zakjes doorheen gegaan… Ik vind kruidnoten ook gewoon zo lekker! En helemaal er nu zo ontzettend veel smaken zijn, is er gewoon te veel om te kiezen. Als je alles wilt proeven, kan je volgens mij elke week wel weer een nieuwe smaak eten en dan tot aan Sinterklaas nog niet eens alles hebben gehad. Alleen maar leuk zoveel keuze, maar natuurlijk het mijn favoriete smaken. De lekkerste kruidnoten deel ik vandaag in de Friday Favorites!

Tompouce kruidnoten van de HEMA Topmouce is lekker en kruidnoten zijn ook lekker, dus wat kan er dan niet smaken aan tompouce kruidnoten. Echt een typische smaak voor de HEMA ook en super leuk dat ze deze verkopen in de winkel. Natuurlijk is het roze kleurtje ook nog eens heel vrolijk!

Truffel White van Van Delft Pepernotenfabriek – Deze kruidnoten zijn echt mijn favoriet en eigenlijk moet ze gewoon niet in huis hebben, want lang liggen ze niet in de kast. Er zit een chocoladelaagje omheen en dan, volgens mij, poedersuiker. Die combinatie met de kruidnoot is zo lekker! Wel vrij zoet, maar helemaal als je het samen eet met een gewone kruidnoot, echt een aanrader.

Kokos chocolade kruidnoten van Bolletje – Ok, witte chocolade met kokos en kruidnoot, dat klinkt toch te lekker en dat is het ook nog eens! Kortgeleden heb ik deze smaak ontdekt en eigenlijk is het maar goed dat ik het bestaan hier eerder niet vanaf wist. Er was dan van de week ook zo een halve zak doorheen…

Bakkers kruidnoten van de Albert Heijn – Soms is simpel gewoon heerlijk. Mijn favoriete gewone kruidnoten zijn deze bakers kruidnoten. Lekker klein en vol van smaak. Voor mijn gevoel smaken deze ook echt als kruidnootjes van vroeger die je kreeg bij de Sinterklaasintocht. Stukje nostalgie dus!

Peanut butter crunch van Van Delft Pepernotenfabriek Toen de Pepernotenfabriek net geopend was in Groningen was deze smaak er nog niet. Lichtelijk teleurgesteld liep ik in de winkel, omdat ik mij zo op deze smaak verheugt had. Gelukkig wist iemand van de winkel te vertellen dat ze snel op voorraad kwamen. Alles met pindakaas vind ik gewoon lekker en deze kruidnoten horen daar dan ook zeker bij. Het eerste zakje is inmiddels in huis en dit zal vast niet de laatste zijn…

Dit vind ik de lekkerste kruidnoten, maar ik heb echt nog niet alles geproefd! Welke smaak is jouw favoriet en moet ik nog een keertje in huis halen??

De lekkerste kruidnoten

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Rachel 14 oktober 2019 at 21:20

    Truffle white, ik kom eraan TE LEKKER haha !

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.