Friday Favourites #6 Aftellen tot Kerst met een Adventskalender!

25 oktober 2019
Adventskalender MyMuesli

Nog maar 61 dagen tot kerst oftewel over precies 2 maanden is het eerste kerstdag! Dit jaar heb ik er extra veel zin in, omdat wij hopelijk onze eerste kerst met z’n drietjes kunnen vieren. Als Sneup namelijk een beetje op tijd komt, maakt hij nog nét de kerstdagen mee. Hoe leuk zou dat zijn! Hoewel ik verder helemaal geen plannen heb met kerst, we zien wel even hoe het loopt, heb ik wel weer zin in de gezelligheid en knusheid in huis. Het allerliefst haal ik nu al de kerstboom in huis, maar misschien is het nog een beetje vroeg…

Vorige week kwam ik al een beetje in de kerstsferen toen er twee adventskalenders van MyMuesli werden bezorgd. Eentje zit vol met muesli en de andere met havermoutontbijtjes. Dat wordt nog kiezen elke ochtend! Bij deze adventskalenders kan je namelijk elke dag, vanaf 1 december, een vakje open maken en daarachter zit een lekker ontbijtje. Tot en met 24 december heb je dan eigenlijk elke ochtend een verrassing, dat is nog eens de dag leuk beginnen. Aangezien ik dol ben op ontbijtjes vind ik dit écht fantastische adventskalenders! Vandaar dat ik dit vandaag deel in de Friday Favorites. Hoe de twee adventskalenders eruit zien, vertel ik hieronder.

Adventskalender MyMuesli

Porridge Adventskalender

De havermout variant bevat 24 vakjes met een verrassing erachter en er zitten 12 verschillende variante porridge oftewel havermout in. De cupjes met havermout zijn precies genoeg voor één portie en kan je handig meenemen. De smaken passen echt bij de tijd van het jaar en sommige zijn, natuurlijk, typisch kerstachtig. Achter het allerlaatste vakje, 24 december, zit een speciale verrassing! Ik ben nu al benieuwd wat dat zal zijn, misschien alvast stiekem even openmaken?!

Muesli Adventskalender

Bij de muesli variant krijg je elke dag een andere soort muesli. In totaal zitten er dus 24 smaken in waarvan er 9 speciaal voor deze adventskalender zijn gemaakt. Die kan je normaal gesproken dus niet kopen. Ik ben zelf erg benieuwd naar alle smaken, het zijn er ook zoveel! En kan niet wachten om elke ochtend te zien wat er nou weer voor verrassing zal zijn.

Naast de porridge en muesli kalenders is er ook nog de Deluxe versie, een Mueslireep kalender en er is zelfs ook eentje van Frozen 2. De prijzen variëren van €139,90 tot €49,90 voor één adventskalender. Best prijzig vind ik zelf, maar hierdoor heb je wel elke ochtend een ontbijtje en kan je allerlei smaken proberen. Wil jij nou ook zo’n leuke en lekkere adventskalender van MyMuesli dan heb ik goed nieuws! Ik mag jullie namelijk tot wel €15,- korting geven op zo’n heerlijke adventskalender, hoe leuk is dat! Klik dan hier voor de korting en om een adventskalender te bestellen. Zo tel je elke ochtend met je ontbijtje af tot aan de kerst!

Adventskalender MyMuesli

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.