Friday Favourites #8 De beste Black Friday aanbiedingen

29 november 2019
Black Friday

Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar vandaag is het Black Friday. Dé dag van het jaar waarin de aanbiedingen je om de oren vliegen. Handig als je alvast opzoek bent naar Sinterklaas- of kerstcadeautjes, of zoals ik, als er een baby op komst is en er nog genoeg voor aangeschaft moet worden. Zo heb ik mijn verlanglijstje en gewacht tot vandaag om sommige dingen aan te schaffen. En ondertussen is het wel heel lastig om de verleiding te weerstaan om nog net even voor die andere aanbiedingen te gaan. Er is ook zoveel leuks! De beste aanbiedingen die ik ben tegen gekomen deel ik hier in een nieuwe Friday Favourites!

Kidooz – Deze webshop met té leuke kinderartikelen heeft vandaag 20% korting op alles met de code BLACK. Ik kan hier mijn winkelmandje veel te makkelijk vullen met de leukste spulletjes zoals, hele leuke speedkoorden, de mooiste dekentjes of een gaaf rugtasje dat Sneup nog nodig heeft voor de opvang. Lastig kiezen!

Xenos – Voor Black Friday zijn er diverse kortingen op verschillende producten, hier kan je de folder lezen. Zo zijn er hele leuke, houten bankjes te koop en zijn er veel badkameraccessoires met 50% korting.

Hunkemöller – Aangezien ik zometeen graag borstvoeding wil geven, heb ik wat nieuwe voedingsbh’s nodig. De Hunkemöller heeft op de hele collectie 25% korting dus dat komt goed uit! Verder denk ik dat ik de komende tijd ga leven in chille loungeware en badjassen, dus daar ga ik ook nog even tussen kijken.

ZARA Home – Eén van mijn favoriete woonwinkels, waarvan ik hoop dat ze ooit nog naar Groningen komen, heeft 20% korting op de hele collectie. Kijk, daar word ik gelukkig van! Mijn mandje is inmiddels gevuld met dekentjes en ander leuks voor de babykamer.

Prenatal – Volgens mij heb ik inmiddels echt wel alles in huis voor de baby, maar het is toch nog wel heel verleidelijk om nog wat leuke kleertjes en spullen te kopen. En als het dan ook nog eens in de aanbieding is, is het helemaal moeilijk om te weerstaan. Bij de Prénatal hebben ze 20% korting op de kleding en speelgoed. Plus daarnaast zijn er nog veel meer goede aanbiedingen die de moeite waard zijn!

Body&Fit – Regelmatig bestel ik wat bij de Body&Fit Shop en ik heb zo mijn favoriete producten die ik vaak koop. De aanbiedingen die ze hebben is 50% korting op geselecteerde artikelen en met de code BLACK krijg 15% korting op het hele assortiment.

Nike – Normaal gesproken zou ik hier heel goed los kunnen gaan op Black Friday, maar aangezien ik nog vrij weinig aan sport doe, sla ik de Nike Store dit jaar even over. Toch hebben ze goede aanbiedingen die moeilijk te weerstaan zijn.

ZARA – Dit jaar heeft de ZARA weer korting op geselecteerde artikelen. Zo zijn er veel mooie mantels met 50% korting, dit zie je bijna nooit bij de ZARA, dus dit is het perfecte moment om je slag te slaan! Zelf denk ik dat ik vooral voor de babykleding ga, daar kan ik maar geen genoeg van krijgen, en misschien nog een lekkere, dikke trui voor de winter.

Kleine Keutel – Deze webshop heeft echt de mooiste babynestjes. Een tijdje geleden heb ik er al eentje gekocht en daar ben ik zo blij mee. Voor Black Friday hebben ze een hoop mooie aanbiedingen. Ik moet mij echt in gaan houden om hier niet te veel te bestellen, want alles is zo mooi!

Bijenkorf – Nog steeds vind ik het jammer dat de Bijenkorf niet meer in Groningen is, maar gelukkig hebben ze een webshop. Er zijn veel artikelen met 30% korting of zelfs meer zoals leuke babykleding en woonaccessoires.

De Gele Flamingo – Nog zo’n leuke kinderwinkel waar ik graag even in rondneus. Vandaag hebben ze 20% korting op alles met de code BF19. Misschien dat ik toch nog voor de octopusknuffel ga die ik al heel lang op het oog heb of een mooie voetenzak voor de Maxi Cosi die ik nog nodig heb.

Genoeg goede en leuke Black Friday aanbiedingen dus! Ga jij je slag nog slaan vandaag??

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.