Hallo Herfst!

22 september 2019
Hallo herfst!

De zomer is nu echt voorbij en de herfst is begonnen. De temperaturen zakken al aardig en je merkt gewoon dat de herfst in de lucht hangt. De bomen veranderen naar herfstige herfstige kleuren en de dagen worden korter. En eigenlijk vind ik het heerlijk dat de herfst begint. Lekker binnen zitten met wat kaarsjes aan. De warme truien kunnen weer aan en de winkels liggen inmiddels vol met pepernoten. Love it! Voor mijzelf vind ik dit momenteel een bijzondere periode, want dit is het derde seizoen dat ik zwanger ben en misschien wel het laatste. Als kleine sneup op de uitgerekende datum komt, of ervoor, dan is het nog nét een herfstkindje. Dus wie weet word ik gewoon moeder in de herfst! Maar er is nog veel meer waarom ik dit jaar de herfst zo’n fijn seizoen vind.

Pepernoten die in de winkel liggen en die je nu écht wel mag eten – De mooie kleuren van de bladeren – Herfstwandelingen in het Noorderplantsoen – Mijn verlof dat over een paar weken begint – Elke avond kaarsjes aansteken – Stamppot eten – Met het donkere weer buiten lijkt het wel extra gezellig in huis – Grote mokken thee drinken en er lekker aan opwarmen – Ongegeneerd Netflix kijken, want buiten is het toch te nat en te donker om iets te doen – De voorbereidingen op de feestdagen beginnen nu echt, wanneer mag de kerstboom in huis?! – Dikke, warme truien dragen – Elke ochtend ontbijten met een havermoutontbijtjeSupporten bij de vele hardloopwedstrijden die gehouden worden (nu ik zelf niet meer kan hardlopen) – Opruimen van alle zomerkleding – Warme chocolademelk met slagroom – Langere avonden omdat het zo vroeg donker wordt – Overal pompoen doorheen doen – Een extra uurtje cadeau als de wintertijd ingaat – Jurkjes met dikke panty’s dragen – De laatste babyspullen in huis halen – Boswandelingen – Een warm bad is extra lekker als het buiten koud is – Chocoladeletters – Een spelletjesavond houden – Enorme voorraad pompoensoep maken om in te vriezen, ideaal voor als de baby er is – Film marathon houden met mijn favoriete films – Lekker bakken, in de herfst lijk ik hier wel meer zin in te hebben dan normaal – Beginnen met het kopen van kerstcadeautjes, al heb ik nog geen idee of wij wel kerst gaan vieren met een pasgeboren baby (of misschien is hij er nog niet!) – Pumpkin Spice Latte – Het perfecte seizoen om te gaan kaasfonduen, dat vind ik zo lekker met vers stokbrood en groente – Had ik al pepernoten gezegd? – Beginnen met het maken van jaaroverzichten, want het einde van 2019 komt steeds dichterbij – Herfstfoto’s maken, het is buiten zo mooi – Tijdens mijn verlof, of ervoor, hoplijk een keer naar Ameland gaan en daar bij mijn moeder logeren – De laatste loodjes van mijn zwangerschap

Vind jij de herfst ook zo’n heerlijk seizoen? Waar kijk jij naar uit?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Rachel 22 september 2019 at 19:32

  Pompoensoep wil ik ook nog een keer gaan maken, misschien gaan we ze in 2020 wel zelf zaaien, ben benieuwd en ik kan ook niet wachten.. kaarsjes aan.. grote truien.. love it!

  • Reply Wilja 2 oktober 2019 at 11:34

   Heerlijk die herfst!

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.