Groningen Guide Reizen

Hotspot – Flinders Café Groningen

18 januari 2017
flinders cafe groningen
Een tijdje geleden werd ik door Flinders café uitgenodigd om daar een keer te komen eten, super leuk natuurlijk! Op een druilerige dinsdagmiddag ben ik er samen met Pim heen gegaan om te genieten van een lekkere lunch. Wij hadden er speciaal voor gekozen om overdag langs te komen vanwege het feit dat het dan nog licht zou zijn en wij dan beter foto’s zouden kunnen maken. Zelf was ik al fan van Flinders en ik kom er dan ook geregeld om een hapje te eten. De sfeer is fijn, de bediening is goed en, nog belangrijker, het eten is erg lekker.

Nadat wij de lunchkaart hadden gezien, ging ik voor een sandwich green, een broodje met guacamole, veel groente en met een smoothie shot. Pim ging voor de zoete aardappelsoep met kokos en limoen. Het broodje was heerlijk en de smoothie shot die je erbij krijgt, past goed bij de smaken van het broodje. De soep vond ik echt zo lekker, dat ik daar alleen al voor vaker terug zou komen! Als je hier wilt lunchen dan heb je genoeg keuze voor een lekker gerecht. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een gezonde salade of voor 3 kleine hamburgers gaan, hoe leuk!

Flinders is restaurant waar je overdag dus terecht kunt voor een smakelijke lunch en ‘s avonds is het een fijne plek om lekker te gaan eten of te borrelen. De menukaart voor diner bevat heerlijke gerechten en ook de toetjes zijn geweldig, ik bedoel chocolade mousse van Tony’s chocolonely! De gin-tonics die op de kaart staan, zijn trouwens ook echt een aanrader. Het zit aan het Schuitendiep en als je de Poelestraat uit loopt en de brug overgaat, dan loop je er zo tegen aan. Er is een open keuken, dat vind ik zelf zo leuk, dus je kan echt goed zien hoe ze het eten bereiden. En in de zomer is er een groot terras, die precies op een goede plek zit, zodat je lang kan genieten van de zon. Een fijne plek om te komen!

Als je nog een leuke plek zoekt om te lunchen of te dineren in Groningen, dan is Flinders café echt een aanrader! Ontbijten kan je hier trouwens ook tot half 5 in de middag, dat moet ik zelf ook nog maar een keertje doen, want ik ben dol op ontbijten buiten de deur!

Flinders café Groningen

flinders café groningen

flinders cafe groningen

Flinders café Groningen

flinders cafe groningen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.