Yesss, ik sta in de krant!

12 september 2018

Ja, je leest het goed, ik sta vandaag in de krant! En ik vind dat zo ontzettend leuk, weer iets wat ik van m’n bucket list af kan strepen! Vandaag sta ik met een interview in de Groninger Gezinsbode, een weekblad die in heel Groningen, gratis, verspreid wordt. Elke week wordt een Instagrammer uit Groningen geïnterviewd en deze week was ik aan de beurt. Super gaaf dat ze mij hiervoor gevraagd hebben, want Instagram blijft mijn favoriete Social Media. Hoe leuk is het dan dat ik daarover geïnterviewd wordt!

Ik ben ook erg tevreden hoe het interview er uiteindelijk uitziet. Voor mijn gevoel past het goed bij mij hoe ik ben en hoe ik mijzelf ben op Instagram. Het was vooral leuk om aan iemand uit te leggen waarom ik er eigenlijk zoveel mee bezig ben en wat het mij allemaal heeft gebracht. Ik bedoel, zonder Instagram was ik niet zoveel gaan hardlopen, of misschien überhaupt nooit begonnen, en had ik nooit een marathon gelopen. Dat komt echt doordat ik motivatie krijg van anderen die ik zie hardlopen, maar ook door te delen hoe mijn eigen trainingen gaan. Het zorgt nét voor dat beetje extra motivatie om vaker te gaan hardlopen en dus uiteindelijk ook marathons te lopen.

Als ik ook zo terug denk aan wat ik allemaal dankzij Instagram heb gedaan, is dat best een lang lijstje. Dan denk ik alleen al aan hardlopen in Disneyland Parijs, of de Zandvoort Circuit Run. Dan heb ik het nog niet eens over anderen die ik heb leren kennen via Instagram en dat maakt het voor mij zo ontzettend leuk. De interactie die er is, DM’s die ik krijg en uiteindelijk mensen in real life zien. Daarom wil ik via deze weg iedereen bedanken, zonder jullie was Instagram nooit zo leuk geweest en had ik er nooit zoveel mee kunnen doen! Thanks allemaal!! 

Zoals jullie misschien wel weten, of gelezen hebben in het interview, maakt mijn vriend veel van mijn foto’s. Heel fijn zo’n instahusband! Ik ben zo blij dat hij vaak een fotootje wilt maken en natuurlijk is het veel handiger dan het zelf doen met een timer, wat een gedoe is dat. Anyway, hij is dus een échte fotograaf en ik maak hierbij even gebruik om even schaamteloos reclame te maken voor hem, want die credits heeft hij wel verdient! Neem eens een kijkje op fotograafpim.nl als je meer van zijn werk wilt zien of als je op zoekt bent naar een hele goede fotograaf! <3

Als je het hele interview wilt lezen, klik dan even hier.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.