It’s My Birthday!

11 mei 2020
Ik ben jarig!

Yes, ik ben jarig vandaag en ik mag 34 kaarsjes uitblazen! Vanochtend werd ik wakker gemaakt door Pim samen met Rijk en voelde ik mij meteen jarig! Terwijl ik mij klaar maakte voor de dag, ging Pim snel naar de bakker om verse broodjes te halen voor een ontbijtje. Ik ga zo nog gewend raken aan al die lekkere ontbijtjes! Heel gezellig om samen zo mijn verjaardag samen te beginnen. Van Pim kreeg ik een slowjuicer die al heel lang op mijn verlanglijstje stond. Daar ben ik heel blij mee en ik heb super veel zin om lekkere sapjes te maken! Van Rijk kreeg ik een slapeloze nacht waar ik wat minder blij mee was 😉 Ondanks dat is hij nog steeds de liefste en leukste baby.

Vanwege Corona komt er niet zoveel bezoek. De komende dagen komt er om de beurt iemand langs en als het kan, zitten we buiten. Beetje gek wel om in deze tijd jarig te zijn, maar het is even niet anders. Voor het bezoek maakte ik natuurlijk zelf een taart, dat doe ik elk jaar, en deze keer maakte ik een Red Velvet taart. Alleen de rode kleur is niet zo goed gelukt, ondanks dat er genoeg kleurstof in ging, de smaak zal er vast niet anders om zijn! Maar gebruik geen kleurstof van Dr. Oetker, want die werkte voor geen meter. Ik maakte trouwens dit recept van Eef Kookt Zo en het was verrassend makkelijk om te maken.

Met deze verjaardag is er weer een jaar voorbij en wat voor één! Met de geboorte van Rijk is dit het meest bijzondere jaar van mijn leven geweest. Een mooie periode om op terug te kijken en ik ben vooral benieuwd wat de toekomst ons verder gaat brengen. Ik heb zo’n vermoeden dat dit ook weer een mooi jaar gaat worden!

Ik ben jarig!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.