Hardlopen & Sport

Lifestyle – Favoriete Momenten April

28 april 2017
Rotterdam Marathon

En dan is de maand april alweer aan zijn einde, wat vliegt de tijd toch! Een maand die voor mij voornamelijk in het teken stond van de Rotterdam marathon. Maanden had ik er naartoe geleefd en op 9 april was het eindelijk zover. Maar april bestond natuurlijk uit meer dan alleen de marathon. In deze blog deel ik mijn favoriete momenten van de afgelopen maand.

Rotterdam Marathon 

Met stip op nummer 1 staat natuurlijk de Rotterdam Marathon. Het raceverslag kan je hier nog terug lezen, maar even kort samengevat, het was fantastisch! Elke keer als ik er weer aan terug denk, krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Het gevoel dat ik het gewoon weer geflikt heb en ruim 4 uur heb hardgelopen, vind ik nog steeds bijzonder. Mijn motivatie om te gaan hardlopen is groter dan ooit en ik kijk uit om weer te gaan trainen voor een volgende marathon! Nu alleen nog eentje kiezen..

marathon Rotterdam

New Balance op de marathon expo

Voor de marathon was ik uitgenodigd door Lisanne de Witte om bij New Balance langs te komen. Super leuk! Eenmaal daar zag ik Japke en Esther die ook erbij waren, gezellig! We kregen alledrie een loopanalyse om te kijken wel hardloopschoenen bij ons pasten. Bij mij kwam eruit dat ik geen bijzonderheden heb aan mij voeten en dat ik dus geen extra ondersteuning nodig heb. Dit had ik wel verwacht, want dat was eerder bij zo’n analyse bij mij uitgekomen. Maar omdat dat al weer een lange tijd geleden was, is het altijd fijn om te zien hoe het er nu voor staat.

Na het passen van de schoenen mochten we hardloopkleding uitkiezen. Dit was zo leuk! Wij waren echt als kleine kinderen in een snoepwinkel! Uiteindelijk koos ik voor een lange tight, korte broek, shirt, longsleeve en top. Wat een ontzettende verwennerij was dit! En om alles af te sluiten kwam er nog een verassing. We gingen een fotoshoot houden in onze nieuwe outfits. Iets wat heel gaaf is om te doen, maar ook zo bizar! Op de trappen van de Marathon Expo werden de foto’s gemaakt, genoeg publiek dus en voor ons een beetje ongemakkelijk. Maar het was erg leuk om te doen en ik kijk ook echt met plezier terug naar deze ervaring.

New Balance

Staycation

Na mijn marathon had ik een weekje vrij genomen van mijn werk. Zo heerlijk om te weten dat ik even geen verplichtingen had en vooral kon bijkomen. Van mijn vorige marathon wist ik nog wel dat het de dagen erna zo zwaar was, vooral die spierpijn op dag 2. En omdat ik nog heel veel vakantiedagen over had, besloot ik maar om een weekje vrij te nemen. Die week heb ik echt vrij weinig gedaan. Series kijken, blogjes schrijven, buiten de deur lunchen en voornamelijk gewoon een beetje aanrommelen. Echt een weekje waarin in niks moest en dat was echt heel fijn.

staycation

Hotspots in Groningen

Tijdens mijn weekje vakantie had ik de tijd om wat hotspots van Groningen te bezoeken. Natuurlijk bracht ik een bezoekje aan The Pool, mijn favoriete werkplek buiten de deur. Maar ook ging ik naar Dot in het Ebbingekwartier. Mijn eerste bezoekje en zeker niet de laatste! Wat heb ik hier lekker gegeten. En op Koningsdag haalde ik heerlijke eclairs bij de lekkerste bakker uit Groningen, Broodje van eigen deeg.

The Pool

April was een maand die veel draaide om de marathon en alles wat daarbij hoorde. En nu is het tijd om door te gaan naar mijn favoriete maand van het jaar, mei! De maand waarin ik jarig ben en waarbij ik alweer 31 kaarsjes mag uitblazen, dat kan ik nog steeds niet geloven. Ook breng ik deze maand een groot gedeelte door in het buitenland. Niet om vakantie te vieren, helaas, maar om te werken. Iets waar ik heel erg veel zin in heb, maar daar later meer over. En deze maand heb ik een leuke hardloopwedstrijd op de planning staan. Zal ik een PR lopen op de 10km? Ik hoop het! Een maand met veel leuke vooruitzichten dus, ik heb er zin in!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.