Lifestyle – Favoriete Momenten Mei

31 mei 2017

De leukste maand van het jaar is helaas weer bijna voorbij. De maand waarin ik de vrijwel de hele tijd in België verbleef, mijn verjaardag vierde en waarin het echt mooi weer werd. Ook deze keer heb ik weer mijn favoriete momenten weer op een rijtje gezet als terugblik op mijn favoriete maand. Lees je mee?

Mijn verjaardag

Natuurlijk begin ik met het allerleukste moment van deze maand, mijn verjaardag! Op de dag zelf, 11 mei, was ik voor mijn werk in Antwerpen en vierde ik het zelf met cupcakes en een shopsessie. Om het af te maken was het was die dag ook nog eens super lekker weer! Top dag ondanks dat er ook gewoon gewerkt moest worden. De dag erna ging ik na het werk weer naar huis en eenmaal in Groningen ging ik met mijn schoonouders en Pim uit eten om écht mijn verjaardag te vieren. Dit was super gezellig en we hebben echt heerlijk gegeten bij Brasserie Midi, aanrader! Verder heb ik het niet echt gevierd, omdat het de afgelopen weken gewoon niet mogelijk was qua tijd. Misschien komt het later nog of anders volgend jaar dubbel feest!

favoriete momenten - birthday

Antwerpen

Voor een training van mijn werk moest ik drie weken naar Antwerpen. Geen straf natuurlijk, want het leek mij super tof om een tijd in deze stad te ‘wonen’. Veel tijd heb ik niet gehad om de stad écht te ontdekken, maar mijn spaarzame vrije tijd heb ik goed benut om zoveel mogelijk te zien van Antwerpen. Ik vond het vooral leuk dat het zo snel als een ‘thuis’ voelt, het went zo snel om ergens anders te leven en te werken. Het fijnste vond ik nog wel dat Pim een paar dagen bij mij in Antwerpen was. Super leuk om de stad aan Pim te laten zien en samen verder de leukste plekjes te ontdekken. Wat we hebben gedaan, zal ik later nog in een aparte blogpost vertellen.

favoriete momenten - Antwerpen

Brugge

Om de periode in België af te sluiten, besloten we om het laatste weekend nog een andere stad te bezoeken. Dat werd Brugge, want deze stad stond al langer op ons lijstje om heen te gaan en aangezien we nu toch in de buurt waren, was de keuze snel gemaakt. Van tevoren wisten we vrij weinig over Brugge. Dat het een oude stad was, wisten we wel, maar wat we gingen doen stond nog helemaal open. Op vrijdagavond kwamen we aan en tot zondagmiddag zijn wij gebleven, genoeg tijd om Brugge te ontdekken. In de dagen dat wij er waren hebben we veel van het leuke stadje gezien en vooral genoten van al het lekkere eten. Ik bedoel overal kan je wafels, bier en chocolade krijgen, fantastisch natuurlijk! Ook over Brugge komt er nog een aparte blogpost met leuke tips.

Favorieten momenten - Brugge

Juni belooft een rustigere maand te worden. Helaas geen reisjes op de planning, maar wel een hardloopwedstrijd! Op zaterdag 10 juni loop ik de halve marathon in Zwolle. Daar heb ik echt heel veel zin in, want ik loop niet alleen maar met allemaal running girls uit Groningen! Heel erg gezellig dus en hopelijk loop ik een mooie tijd. Verder heb ik veel zin in nog meer mooie lente dagen met gezellige etentjes en oneindige avonden. En natuurlijk wil ik in juni meer hardlopen dan in mei, want afgelopen maand zijn er echt te weinig kilometers gemaakt. Ik heb er zin in!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.