Hardlopen & Sport

Marathon Monday #9 De laatste week voor de marathon! + Marathon Playlist

10 september 2018
Marathon

Even heel erg cliché, maar wat vliegt de tijd! Voor mijn gevoel is het nog maar kort geleden dat ik mij ging inschrijven voor de marathon van Berlijn. En dan ineens is het bijna zover, over minder dan een week loop ik 42,195km door Berlijn! Ik heb er ontzettend veel zin in en kan echt niet wachten om aan de start te staan. Dit merk ik aan alles, maar vooral aan mijn benen. Die kunnen gewoon niet meer rustig lopen, ze willen steeds sneller tijdens het hardlopen. Een goed teken lijkt mij!

De komende week staat vooral in het teken van zoveel mogelijk rust pakken. Veel en goed slapen, dus lekker vroeg naar bed, en zoveel mogelijk rustig aan doen. Natuurlijk blijf ik wel hardlopen, maar dit worden kleine, langzame rondjes. Om de benen te laten bewegen en vooral om zin te krijgen om te gaan lopen. Ook zal ik meer gaan letten op mijn voeding. Veel water en thee drinken om zoveel vocht binnen te krijgen. Koolhydraten stapelen zodat ik genoeg energie heb op zondag om de marathon te lopen. Niet te vet eten en vooral géén alcohol! Niet een hele lastige opgave, maar toch iets waar ik op moet letten de komende dagen.

Verder ben ik bezig geweest met het samenstellen van een playlist die ik kan luisteren tijdens de marathon. Afgelopen zondag schreef ik een blog over de koptelefoon van Aftershokz en op Instagram vroeg ik naar jullie favoriete hardloopnummers. Daar kreeg ik ontzettend veel leuke reacties op en nog vaker kreeg ik de vraag of ik de uiteindelijke playlist wilde delen. Hier kan je de playlist vinden met meer dan 100 nummers waar je heerlijk op kan hardlopen. Deze playlist is dus voornamelijk door jullie samengesteld, hoe leuk is dat!

Vrijdag ga ik al naar Berlijn toe samen met Kelly, die mij zal gaan supporten. Ik heb er zo ontzettend veel zin in!!! Met de auto gaan we die kant op en onze fietsen nemen we mee. Wel zo gemakkelijk, want veel lopen, kan (mag) ik natuurlijk niet. We gaan lekker rustig aan doen en vooral niet te veel willen. Gelukkig zijn we beide al meerdere keren in Berlijn geweest, dus de stad kennen we al wel. En de highlights zie ik vast tijdens het lopen van de marathon vast wel 😉 Anyway, ik ben er klaar voor en heb er zin in! Kom maar op met die marathon!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.