Hardlopen & Sport

Friday Favourites #11 – Dit zijn de meest gelezen blogs van 2019!

3 januari 2020
zwangerschapsaankondiging

Jaaroverzichten, ik hou er van, dat mag inmiddels wel duidelijk zijn! Ik vind het zelf heerlijk om zo even stil te staan bij wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd. En nu is dit het derde jaaroverzichtje wat ik hier op mijn blog geplaatst heb. Eerder deelde ik mijn hardloophoogtepunten en reizen van het afgelopen jaar. Vandaag staan de meest gelezen blogs van afgelopen jaar centraal. Van een raceverslag over de marathon tot aan de zwangerschapsblogjes, werd het allemaal goed gelezen. Zo leuk om te zien! Lees je snel mee?

Gender reveal! It’s a…

Ik begin met de meest gelezen blog van het jaar, de gender reveal blog, met daarin het nieuws of wij een jongen of meisje verwachten. En wat waren jullie nieuwsgierig! Maar zo leuk om te zien dat iedereen zo meeleeft met de zwangerschap en hierdoor vind ik het alleen maar leuker om het te delen. Inmiddels voelt de pretecho die wij hadden al zo lang geleden, dit was namelijk eind juni. Nu zijn wij niet anders gewend dan dat wij een zoontje krijgen en op 15/12 is Rijk geboren! Zelf maakte het ons totaal niet uit wat wij zouden krijgen, maar ik vond het wel heel fijn idee om het te weten.

It's a boy!

10 mooie jongensnamen die het nét niet zijn geworden

Zodra wij wisten dat wij een zoontje verwachten, begon de zoektocht naar de naam. Oh, en wat was dit soms moeilijk! Serieus elke jongensnaam die wij tegenkwamen werd besproken of het een kanshebber was. Heel veel viel er af en uiteindelijk hadden wij een lijstje met mooie jongensnamen. Sommige daarvan waren échte kanshebbers en anderen waren mooi, maar hadden nooit een goeie kans. Uiteindelijk kwamen wij bij een naam die wij beide heel mooi vonden en die op de één of andere manier steeds terug kwam. Op het moment dat wij erachter kwamen dat het ook nog eens een mooie vernoeming zou zijn, hadden wij onze keuze gemaakt! Inmiddels is Rijk Alexander geboren en kunnen wij dus eindelijk de naam delen die wij al zo lang in ons hoofd hadden.

Raceverslag van de Rotterdam Marathon

Het voelt al zo lang geleden dat ik een marathon liep, of überhaupt aan het hardlopen was, maar begin april was het toch echt zover. In Rotterdam liep ik mijn vierde en snelste marathon! Dit was de marathon waar ik zo ontzettend goed voor getraind had en waarbij het lopen ervan echt fantastisch was. Nog steeds kijk ik hier met zo’n blij gevoel op terug! Naar het raceverslag waren jullie dan ook echt nieuwsgierig en het werd super goed gelezen. Dat ik achteraf de marathon zwanger heb gelopen, maakt het voor mij nog specialer en Sneup heeft zelfs zijn eigen medaille hiervoor gekregen.

Rotterdam marathon

Zwangerschaps Q&A deel 1 en 2

Over mijn zwangerschap kreeg ik ontzettend veel vragen, zo leuk! In twee Q&A’s beantwoorde ik de leukste vragen en die werden beide erg goed gelezen. Zelf vond ik het heel leuk om te zien welke vragen gesteld werden, wat waren jullie nieuwsgierig, en om deze te beantwoorden. Over mijn zwangerschap ben ik heel open geweest en dit voelde voor mij heel fijn om te delen. Gelukkig had ik ook een vrij makkelijke zwangerschap, ondanks wat lichamelijk vermoeidheid en hormonale huilbuien.

It’s London Baby!

Eind april liep vriendinnetje Kelly de marathon van Londen en als verrassing was ik er samen met 5 andere Running Girls om haar aan te moedigen. In het diepste geheim waren wij maanden van tevoren bezig geweest met de voorbereidingen en tot het moment dat Kelly langs ons liep, heeft ze niks door gehad. Dit was echt zo’n geslaagde verrassing! Hier lees je hoe wij onze snode plannen hadden gemaakt en hoe de dag er zelf uit zag, lees je hier. Het was echt een super leuk weekend en het ging allemaal nog beter dan wij van tevoren gedacht hadden.

London Marathon

Zwanger en hardlopen, mijn ervaringen

Aan het begin van mijn zwangerschaps was ik er heilig van overtuigd dat ik nog lang door zou gaan lopen. Ik was hartstikke fit op dat moment en had net een marathon gelopen. Dus die lijn zou ik wel door kunnen trekken, dacht ik. Maar dat liep totaal anders dan ik had verwacht. Al snel had ik veel moeite met hardlopen en was voor mij de plezier er snel vanaf. Hier schreef ik een blog over en ik kreeg veel berichtjes van zwangeren en moeders die zich hierin herkenden. Van tevoren kan je je gewoon niet voorstellen wat een zwangerschap met je lijf doet. Nu ik bevallen ben, moet ik er voorlopig ook nog niet aan denken. Maar ik geloof er heilig in dat ik het hardlopen vroeg of laat wel weer ga oppakken!

Dit waren de blogs die het meest gelezen zijn in 2019. Zelf vind ik het leuk om te zien dat dit ook echt een beetje mijn jaar samenvat. Van fanatiek hardlopen naar de zwangerschaps en uiteindelijk de geboorte van Rijk. Een mooi jaaroverzicht!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.