Recepten

Mijn favoriete Body&Fit producten

27 februari 2019

Gisteren vroeg ik op Instagram of jullie het leuk zouden vinden als ik mijn favoriete Body&Fit producten zou delen. Bijna iedereen was enthousiast voor een blogje met mijn favo producten, dus hier is die! Zoals vrijwel elke sporter bestel ik regelmatig producten bij de Body&Fit Shop. Waarom? Het aanbod van sportvoeding is enorm, bestellen gaat makkelijk en het is de volgende dag vaak al in huis. Daarnaast heb ze een groot assortiment met eigen merk producten die mij heel goed bevallen. Mijn favoriete Body&Fit producten deel hieronder.

Eiwitrepen

Altijd heb ik wel wat eiwitrepen in huis. Voornamelijk voor na het hardlopen, maar ook om gewoon als snack te nemen tussendoor die ik mee kan nemen voor onderweg. Inmiddels heb ik er al redelijk wat geprobeerd, maar telkens komen er weer nieuwe bij die ik, voor mijn gevoel, moet proberen! Mijn favorieten zijn de Whip ‘n Whey Bars, Smart Bar Crunchy en Protein & Oats Bar. Ik ben vooral dol op de smaken met pindakaas of karamel. Maar als het kan, kies ik voor een mix box zodat ik van alle smaken wat heb. Een beetje variatie vind ik wel zo lekker!

Whey Perfection eiwitpoeder

Na een lange duurloop is niets lekkerder dan een bakje met kwark met daardoor heen gemixt wat eiwitpoeder en dan de smaak vanille. Zo simpel, maar zo ontzettend lekker! Verder gebruik ik het af en toe als ik ga bakken en doe ik een beetje door een bananenbrood. Dat maakt het net even wat zoeter en eiwitrijker. Als eiwitshake maak ik het eigenlijk nooit, dat vind ik niet zo lekker namelijk. Gewoon ergens doorheen vind ik veel lekkerder!

Pindakaas Crunchy

Pindakaas is gewoon één van de lekkerste dingen op aarde, ik kan gewoon niet zonder! En dan vooral de crunchy variant met stukje pinda erin. Te lekker gewoon. Vaak doe ik een volle lepel in mijn warme havermoutontbijtje of ik smeer het op een rijstwafel. Die beleg ik nog met wat plakjes banaan en het allerliefst strooi ik er nog wat pure hagelslag overheen. De ultieme snack voor snel even tussendoor of ik smeer er meteen wat meer zodat ik een lekkere lunch heb. Ik heb altijd wel een pot pindakaas in huis, omdat ik gewoon niet zonder kan!

Ultra Fine Oats

Vrijwel altijd als ik ga bakken of pannenkoekjes maak, gebruik ik Ultra Fine Oats als meel. Dit is gewoon fijngemalen havermout en is ideaal om mee te bakken. In een zak zit een kilo en daar kan ik veel mee maken. Bij elke bestelling komt er dan ook wel een zak mee, zodat ik altijd wat in huis heb om mee te bakken.

Gelletjes

Als ik een duurloop ga doen, neem ik altijd wat gelletjes mee voor onderweg. Inmiddels heb ik er veel verschillende geprobeerd en heb ik een paar gevonden die ik lekker en makkelijk weg te werken, vind. Dat zijn de Rocket Fuel Energy gelletjes en de Sis Go Isotinic gelletjes. De Rocket Fuel zijn niet te zoet en vloeibaar, dat vind ik zelf wel zo lekker. En de Sis gelletjes zijn juist weer wat meer een echte gel, wat minder vloeibaar, en daardoor heb ik het idee dat ik er meer energie uit kan halen. Geen idee of dat ook echt zo is, maar voor een langere duurloop neem ik de Sis mee en voor een kortere duurloop kies ik juist weer voor de Rocket Fuel. Voor beide is dus wat te zeggen en juist het afwisselen vind ik zelf prettig.

Dit zijn mijn favoriete producten van de Body&Fit shop. Maar ik bestel ook regelmatig wat nieuwe producten om uit te proberen, vind ik altijd leuk! Bestel jij wel eens bij de Body&Fit shop? En zo ja, wat is jouw favoriete product??

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.