Baby & Momlife

Dit staat op mijn wensenlijstje voor de baby

4 december 2019
Mijn Wish List voor de baby

Met nog maar een paar weken, of minder, totdat Sneup komt, hebben wij inmiddels vrijwel alles in huis wat wij nodig denken te hebben. Van co-sleeper tot een enorme stapel hydrofiele doeken, wij zijn er klaar voor! Maar aangezien je voor een baby nooit genoeg in huis kan hebben, staan er nog enkele dingen op mijn wensenlijst voor de baby. Daarnaast krijgen wij ook regelmatig de vraag of wij nog iets nodig hebben voor Sneup en ook daarom heb ik dit lijstje gemaakt. Als ik zo kijk wat ik nog zou willen, is er duidelijk een bepaalde stijl te zien. Lichte kleuren, mooie materialen en vooral niet te fel of schreeuwerig. Ik word er gewoon helemaal blij van als ik dit allemaal zo bij elkaar zie en het past precies bij alles wat wij al voor Sneup hebben!

Wish List baby 1.

1. Little Dutch houten koffiezetapparaat – 2. Speelmat – 3. Nanami IJsbeer voedingskussen – 4. Liewood knuffeldoekje – 5. Konges Slød fopspeenketting – 6. Cam Cam washandje

Houten speelgoed vind ik heel erg mooi. Natuurlijk weet ik dat kleurrijk, plastic speelgoed echt wel in huis gaat komen, maar voorlopig heb ik liever wat neutraler speelgoed. En hoe leuk is zo’n koffiezetapparaat, dan kan hij net als papa koffie zetten. Verder lijkt mij een speelkleed heel handig en zijn speenkoorden, washandjes en knuffeldoekjes van die dingen waar je geen genoeg van kan hebben. Het voedingskussen in de vorm van een ijsbeer vind ik zo mooi en hoe lief ziet het eruit als een baby’tje erin ligt, ik smelt!

Wish list baby 2

1. Herschel muts – 2. Knisperboekje – 3. Trybike loopfiets – 4. Happy Horse walvis knuffel – 5. Little Dutch babygym – 6. Voorleesboek ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’ – 7. Houten naam puzzel – 8. Herschel luiertas

Soms heb ik nu al de neiging om van Sneup een mini Pim te maken, tja het zullen de hormonen wel zijn. Aangezien Pim veel van Herschel heeft, zou ik het ook heel leuk voor Sneup vinden zoals het mutsje en die luiertas is toch fantastisch. Lekker praktisch een rugtas en Pim zou hier ook zo mee lopen. Ook staat er weer wat houten speelgoed tussen, die naampuzzel is té leuk, en ik ben van mening dat leesboekjes het perfecte cadeau zijn voor een baby. Het fietsje zal voorlopig nog niet gebruikt kunnen worden, maar hoe gaaf is die! Ik kan niet wachten tot ons kleine racemonster hierop door het Noorderplantsoen gaat fietsen.

Wish List Baby 3

1. Speendoekje Teddy – 2. Fjällräven Kånken mini rugzak – 3. Mobiel met vliegtuigen – 4. Tule free-to-grow draagzak – 5. Kid’s concept houten vrachtwagen met ringen – 6. Liewood Algi set badspeeltjes – 7. Childmode moses mandje – 8. Done by Deer set hydrofiele doeken – 9. Bibs speen

De speendoekjes met een Bibs speentjes eraan zal ik waarschijnlijk veel gaan gebruiken, dus het zou ideaal zijn om daar wat van in huis te hebben. Voor de opvang wil ik nog een leuk tasje en dit is een goede kanshebber, zo schattig! Voor boven de box hebben wij nog geen mobiel en deze met vliegtuigjes vind ik super mooi. Al het speelgoed wat hier tussen staat, mag zo in huis. En een draagzak ontbreekt nog in onze uitzet, dus die zou nog heel goed van pas komen. Het mozesmandje vind ik zo ontzettend mooi en ik denk dat een baby hier zo lekker in kan liggen.

Zelf heb ik al best wel wat aangeschaft, maar ik heb dus ook nog genoeg te wensen. Het leuke aan om dit soort dingen cadeau te krijgen, is dat het dan nét even specialer is. Er zit dan een verhaal achter wat ik bijzonder eraan vind!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Rachel 4 december 2019 at 11:21

    Wat een prachtige wishlist, en wat spannend ook allemaal zeg!

  • Reply B 5 december 2019 at 12:39

    Mooi lijstje, en leuke spulletjes. Maar onze kinderen hebben allebei nooit een speen gewild, die hielden ze niet in hun mond. Verschillende merken/modellen geprobeerd, maar dat maakte weinig uit. Dus voordat je een hele voorraad speenkoorden en – doekjes aanlegt zou ik eerst even afwachten of Sneup het wel blieft. Bovendien is het niet zo goed voor de tanden zegt men en hoor je van ouders die er honderd keer per nacht uit moeten om de speen terug te stoppen, dus als hij zonder kan heeft dat ook best voordelen! Hoeft hij het bovendien later niet af te leren, wat ook een heel drama schijnt te kunnen zijn.

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.