Recepten

Recept – Nutella Pretzel Freakshake

20 januari 2017
freakshake

Op social media heb ik ze vaak voorbij zien komen, milkshakes met vanalles erop en helemaal over the top oftewel freakshakes. Deze ontzettend gave milkshakes zien er fantastisch uit, echt een waar kunstwerk om op te drinken! Ik kon niet wachten om een keer een echte freakshake te proberen, dus ben ik snel op zoek gegaan naar hoe ik zelf zo’n geweldige milkshake kon maken. Uiteindelijk heb ik een basisrecept voor een Nutella milshake gevonden en hier heb ik een voortreffelijke freakshake van weten te creëren!

Ingrediënten voor de Nutella Pretzel Freakshake:
  • 400 ml melk
  • 2 scheppen vanille ijs
  • Nutella
  • Slagroom
  • Pretzels

In een blender doe je de melk, een flinke lepel Nutella en een schep vanille ijs. Blender dit goed en zorg ervoor dat het mengsel glad is, dit is de milkshake. In het glas smeer je wat Nutella aan de binnenkant en ook op de buitenkant bij de opening van het glas. De kleine pretzels plaats je op de Nutella die je aan de buitenkant hebt gesmeerd. Doe een schep vanille ijs in het glas en giet de milkshake erover heen, schenk het glas goed vol. Spuit de slagroom op de milkshake en versier het met nog meer Nutella en kleine pretzels. Je kan de slagroom maken door room te kloppen en een beetje suiker toe te voegen. Kies je voor gemakkelijk, pak dan een slagroomspuit, dat kan natuurlijk ook!

Dit is slechts maar een voorbeeld van een smaak Freakshake. Je kan hierbij je creativiteit kwijt en eigenlijk mag alles! Ik zou zelf nog wel eens eentje willen maken met gezouten karamel of met frambozen en witte chocolade! Gezond is het natuurlijk niet, maar soms is het wel erg lekker om zo extreem te zondigen. Welke smaak zou jij wel eens willen proeven?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.