Reizen

Ola, uit Portugal!

13 augustus 2019

Wij zijn in Portugal! Gisteren hebben wij het vliegtuig gepakt vanuit Airport Eelde en zijn wij naar Faro gevlogen. Daar hebben wij meteen onze huurauto opgehaald en is onze vakantie echt begonnen. Joehoe!

Al heel lang stond Portugal op ons lijstje om heen te gaan en nu was het voor ons de perfecte tijd om daadwerkelijk te gaan. Vanwege mijn zwangerschap zag ik een hele verre bestemming namelijk niet echt zitten. Urenlang in een vliegtuig zitten lijkt mij niet heel prettig op dit moment. Dus kozen wij dit keer voor een bestemming in Europa. Portugal is een land waar wij niet eerder zijn geweest en die wij graag willen ontdekken. Dus een paar weken geleden hebben wij de knoop doorgehakt en gingen wij op zoek naar aantrekkelijke vliegtickets. Via Skyscanner zagen wij dat vliegen vanaf Airport Eelde (Groningen) het gunstigste was qua tijd en ook nog het goedkoopste. Nou, je snapt wel dat die tickets heel snel geboekt waren.

In totaal zijn wij hier twee weken en gaan wij echt door het land touren met onze huurauto. Maar dan wel op een relaxte manier en vooral op ons eigen tempo. Alle verblijven zijn geboekt, dit omdat er al veel vol zit vanwege dat het hoogseizoen begonnen is. En ook omdat wij dit voor nu wel een prettig idee vonden om te weten waar we overnachten. De route begint in het zuiden aan de kust en gaat dan langzaam omhoog via Lissabon naar Porto. Uiteindelijk gaan we weer terug naar Faro waar wij weer van terug vliegen naar huis. Wat wij willen doen is vooral naar het strand, leuke dorpjes bezoeken en lekker eten. Behalve de verblijven hebben wij nog totaal niks vastgelegd of gepland. Dus per dag gaan we gewoon een beetje kijken waar we zin in hebben. Ons kennende zullen wij elke dag wel weer met de auto op stap gaan, want dat is wat wij toch altijd het leukste vinden om te doen. Ik heb vooral zin in het niets moeten en gewoon maar zien wat de dag ons brengt, echt vakantie!

Mocht je nou leuke tips hebben of weet je een mooi verborgen plekje, een restaurant waar je heerlijk hebt gegeten of iets wat wij gewoon niet mogen overslaan. Laat het dan vooral hieronder weten!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.