Reizen

Persoonlijke update – Ik ben in…

7 mei 2017
persoonlijke update

Voor het eerst op mijn blog een persoonlijke update. Dit omdat ik vrijwel de gehele maand mei niet in Nederland ben, maar in het buitenland en dat wil ik natuurlijk graag met jullie delen. De komende tijd zullen jullie het ook wel merken dat ik ergens anders zit. Er zullen blogjes komen met leuke bezienswaardigheden en hotspots die de moeite waard zijn om te bezoeken. Natuurlijk laat ik jullie ook de beste hardloopplekken zien! Lees snel verder om te zien naar welke leuke stad ik toe ga en wat ik daar precies ga doen.

Een beetje onverwacht, maar daarom zeker niet minder leuk, ben ik de komende weken in…

Antwerpen! Eind april hoorde ik het namelijk pas dat ik hier naar toe zal gaan. Om precies te zijn ben ik totaal 3 weken in deze Belgische stad. Niet voor een hele lange citytrip, maar voor een training voor mijn nieuwe functie als operational manager. Wat ik ga doen, is niet heel erg interessant en het zal voornamelijk hard werken zijn en nieuwe dingen leren. Maar gelukkig heb ik tussendoor vast ook nog tijd vrij om Antwerpen te ontdekken.

Jaren geleden ben ik enkele keren in Antwerpen geweest en wat ik mij er van herinner zijn vooral de winkels. Mijn allereerste keer in een Zara, dat was zo fantastisch weet ik nog wel! Maar deze keer zal ik veel minder gaan winkelen, want ik heb er waarschijnlijk helemaal geen tijd voor. Eten moet ik natuurlijk wel en inmiddels heb ik een lijstje gemaakt met leuke hotspots die ik wil bezoeken. Vlakbij mijn hotel zit Barnini, een hip koffietentje met heerlijke bagels. Hier ga ik vast wel eens lunchen of een taske koffie halen. Ook ben ik erg benieuwd naar Super Mercado, een food market met te veel lekkers om te eten. En om aankomende donderdag mijn verjaardag te vieren, all by myself, ga ik een cupcake halen bij Momade Cupcakes.

In het weekend ben ik vrij en is het plan om naar huis te gaan. Alleen het eerste weekend had ik al een date met Kelly staan dat we samen de Gemert City Run gaan lopen. Die gaat natuurlijk door en om er een leuk weekend van te maken, komt Kelly waarschijnlijk eerst donderdag of vrijdag naar Antwerpen. Daar slapen we nog een nachtje en de nacht erna slapen we in Nijmegen. Tussendoor lopen dus ook nog op zaterdagavond de Gemert City Run en zondag gaan we Nijmegen in. Een druk weekend, maar ik heb er zin in! Het weekend erna ga ik wel lekker naar huis, want dat vind ik wel zo fijn. De laatste dagen dat ik in Antwerpen ben, komt mijn vriend langs. En om het af te sluiten, gaan we nog enkele dagen naar Brugge. Een stad waar wij beide nog niet eerder zijn geweest en het lijkt mij zo’n gezellige plek!

Kortom de komende weken zal ik het druk hebben, veel nieuwe dingen leren en vooral een nieuwe stad ontdekken. Ik heb er echt zin in om een tijdje in Antwerpen te “wonen” en om zo een stad goed te leren kennen. Alle tips over Antwerpen zijn meer dan welkom, wat mag ik absoluut niet overslaan?!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply A healty girl in progress 12 mei 2017 at 20:51

    Wat ook héél leuk is om te eten in de buurt van het MAS is otomat (lekkere pizza’s)…. lopen is ook heel leuk om richting de royersluis en zo verder naast de zeevaartschool de dijk op lopen (doe ik voor mijn langere afstanden) veel succes! En als er iets is,… ik woon in Antwerpen dus aarzel niet mij even te contacteren.

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.