Recepten

Recept – Bosvruchten Smoothie

20 juni 2018
bosvruchten smoothie

De afgelopen tijd probeer ik steeds vaker een ander ontbijtje uit. Natuurlijk blijf ik fan van m’n havermoutontbijtje, maar af en toe wat anders kan ik ook heel goed waarderen. Een tijdje geleden maakte ik een heerlijke smoothie bowl met mango en een plakje bananenbrood met pindakaas is ook altijd lekker als ik weinig tijd heb in de ochtend. Ik ben dus wat aan het experimenteren met mijn ontbijtjes en laatst had ik zin in een gezonde smoothie. Meteen keek ik wat ik nog in huis had en zoals meestal had ik bananen en wat zomers fruit. Met een beetje uitproberen, kwam uiteindelijk dit receptje eruit. Lekker veel fruit met een beetje kokoswater om het wat vloeibaarder te maken. De goji bessen en chiazaad maken het helemaal af!

Dit heb je nodig:
  • 1 banaan
  • 5 kersen
  • 100ml kokoswater
  • 50 gr. bosbessen
  • 50 gr. frambozen
  • 1 el. chiazaad
  • 1 el. goji bessen

Dit receptje is, net zoals alle smoothierecepten, heel erg makkelijk! En dat is wel zo fijn als je dit voor ontbijt maakt, geen gedoe op de vroege ochtend. Het enige wat je moet doen is de kersen ontpitten en de banaan schillen. Alles mag in de blender en mixen maar! Zorg ervoor dat alles goed gemend is en schenk de smoothie in een glas. Rietje erin en geniet van je gezonde smoothie! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.