Hardlopen & Sport

Photo Diary – GirlsLove2Run Spring – 25/03

27 maart 2017
Girlslove2runspring

Mijn allereerste photo diary en dan meteen ook van een hele leuk dag! Ik had namelijk een winactie gewonnen van Girlslove2run en afgelopen zaterdag was de dag dat ik mijn prijs in ontvangst mocht nemen. En dat was echt een super prijs! Even heel kort samengevat; samen een mini-marathon lopen door Amstelveen, lekker lunchen en winkelen in het winkelcentrum met shoptegoed! Top prijs dus en in deze diary neem ik jullie mee om te laten zien hoe die dag eruit zag.

Girlslove2run 1

De dag begint heel erg vroeg, omdat we om 10 uur in Amstelveen moeten zijn. Vanaf Groningen is dat wel een eindje reizen en de wekker staat dan ook om half 6. En dat op een zaterdag. Maar met het idee dat dit een hele leuke dag gaat worden, word ik snel wakker. Om half 7 ga ik de deur uit en fiets ik naar het station. Het fijne van zo vroeg op pad zijn, is dat er vrij weinig mensen op straat zijn, zo lekker rustig. Onderweg na het station kom ik dan ook bijna niemand tegen.

Girlslove2run 2

Met Kelly had ik afgesproken op het station en als ik daar aan kom, staat zij al klaar met een kopje koffie. Dat heb ik wel nodig vanochtend. Tijdens de reis zijn we vooral aan het kletsen en zijn wij heel benieuwd hoe de dag zal verlopen, we hebben er zin in! Na een treinrit van bijna 3 uur, zijn we in het winkelcentrum van Amstelveen aangekomen. Daar maken we kennis met de andere winnaressen en horen we wat er ons staat te wachten.

Girlslove2run 3

Eerst worden er foto’s gemaakt door Steven Tips voor een echte lente muur, zo gaaf! Check even de foto bovenaan de blog, echt een leuke foto van ons samen! En als iedereen op de foto is gezet is het tijd om echt wat te gaan doen. We beginnen met een warming-up die Lisanne en Laura de Witte geven en dan gaan we op pad om Amstelveen te ontdekken. Francien loopt voorop en met z’n allen lopen we gezellig door Amstelveen. Na een kort rondje, mini-marathon, komen wij weer aan bij het winkelcentrum. Daar worden we feestelijk onthaald met confetti en rozen die de mooie mannen uitdelen. Wat een feestje!

Girlslove2run 4

Na de run maken we een rondje door het winkelcentrum om te zien bij welke winkels we allemaal kunnen winkelen. Want dat willen wij natuurlijk wel weten! We zien al snel dat er meer dan genoeg keuze is. Ik bedoel, Zara, de Bijenkorf, Perrysport, The Bodyshop, Sport2000. Dus dat shoptegoed gaat wel opkomen! Eenmaal weer terug zien we dat de tafel echt super mooi gedekt is en overal zijn naamkaartjes neergezet. Wij zitten gezellig naast elkaar.

Girlslove2run 5

Het is etenstijd en wij hebben inmiddels ook behoorlijke trek. Gelukkig mogen wij langs het buffet om wat lekkers uit te kiezen. Lastig, want alles ziet er zo heerlijk uit! Ik ga voor een broodje met avocado en wat vers fruit, lekker! Dan zijn er ook nog sapjes en salades, dus meer dan genoeg te eten. Het leuke is ook dat we vandaag met een kleine groepje zijn en het is heel gezellig. Iedereen kletst met elkaar en ondertussen genieten we van de het heerlijke eten.

Girlslove2run 6

Na het eten is het tijd voor onze andere hobby, winkelen! We hebben een shoptegoed van 100,- gekregen om uit te geven in het winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Alle winkels gaan we bij langs om te kijken of we wat leuks kunnen kopen. Best lastig nog, want er is zoveel te kiezen. Eerst willen we voor sportkleding gaan, maar ja dat hebben we al zoveel en we hebben eigenlijk niks nodig. Dus dan maar naar de Zara, daar kan ik altijd wel wat scoren. Daar doe ik dan ook meteen mijn eerste aankoop, een mooie blazer die al lang op mijn verlanglijstje stond. Daarna lopen we nog wel 5 rondjes door het winkelcentrum en belanden we uiteindelijk bij de Bijenkorf. Ook zo leuk dat we in elke winkel wel weer iemand tegen komen van de groep die ook aan het winkelen is, even checken wat de anderen gekocht hebben. Uiteindelijk zijn we uitgeshopt en is de buit binnen!

Girlslove2run 7

Dan begint de lange reis terug naar Groningen weer. Gelukkig verloopt deze voorspoedig en zijn we snel weer thuis. Eenmaal thuis bekijk ik nog even goed wat ik allemaal gekocht. Eigenlijk allemaal dingen die normaal op mijn verlanglijstje voor kerst staan, hadden we bedacht. Grappig dat we dat dan vandaag gekocht hebben. Na alles te hebben uitgepakt, plof ik op de bank en heb ik pas door hoe moe ik ben. Het was een lange dag dus ik ga dan ook snel naar bed.

Hierbij wil ik nog heel graag Girlslove2run bedanken voor deze onwijs leuke dag! We hebben echt genoten van het hardlopen, eten, winkelen en de gezelligheid. Wat een topdag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.