Hardlopen & Sport

Running – Met Vifit Sport naar de New York Marathon?

4 juni 2017
Eén van mijn grootste dromen is om de New York marathon te lopen. Dus toen ik hoorde dat je met Vifit Sport een startbewijs + reis naar New York kon winnen, wist ik meteen dat ik mee wilde doen! Alleen was de opdracht om een motivatiefilmpje te maken van 42 seconden. Dit had ik dus nog nooit gedaan… Gelukkig had ik de hulp van Kelly en Pim. Zij hebben mij ontzettend goed geholpen met het maken en monteren van het filmpje. Want wat een werk was dat, dit had ik nooit alleen kunnen doen. Maar verassend genoeg vond ik het écht leuk om te doen! Zowel het filmen als het monteren, dus wellicht komen er in de toekomst nog meer filmpjes…

Al eerder vertelde ik dat ik op zoek was naar een leuke marathon om te lopen in het najaar. En natuurlijk heb ik erover nagedacht om de New York marathon te gaan lopen, maar iets houdt mij tegen om het daadwerkelijk te doen. Misschien omdat het gewoon heel veel geld kost, of dat ik geen hardloopbuddie heb die samen met mij die marathon wil lopen. Ik twijfel gewoon nog te erg om het zelf te boeken. Daarom vind ik deze winactie ook zo gaaf, want de drempel om te gaan ligt een stuk lager. Ik kon deze kans dus niet aan mij voorbij laten gaan!

Mijn aanmelding is opgestuurd en mijn filmpje staat inmiddels op YouTube. Vanaf nu is het dus afwachten en vooral heel hard duimen dat ik mee mag met het team van Susan! Nog één nachtje slapen en dan worden de winnaars bekend gemaakt. Hopelijk hoor ik daar ook bij! Natuurlijk ga ik jullie op de hoogte houden en zullen jullie het snel horen of ik mee mag of niet. Wie doet er ook mee aan deze gave winactie??

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Peter 5 juni 2017 at 01:30

  Hoi Wilja

  Een heel tof filmpje en erg mooi gemaakt en gemonteerd. Ziet er professioneel uit. Je maakt denk ik een goede kans en ik gun t je van harte!

  Groetjes
  Peter

  • Reply Wilja 5 juni 2017 at 08:31

   Dankjewel! Leuk om te horen!

 • Reply Patrice 5 juni 2017 at 14:58

  Super leuk filmpje! Ik ga voor je duimen 🙂

 • Reply Els 6 juni 2017 at 14:16

  Wat een geweldig gaaf filmpje! Ik kan me niet voorstellen dat jij niet in de prijzen gaat vallen😘

  • Reply Wilja 11 juni 2017 at 21:53

   Lief! Helaas mag ik niet mee naar New York…

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.