Hardlopen & Sport

Running – Mijn Nike Factory Store Aankopen

21 november 2017
Nike reflecterend jasje

Al sinds dat ik ben gaan hardlopen, ben ik een Nike-meisje geweest. Mijn allereerste hardlooplegging was van Nike en hoe meer ik ging hardlopen, des te groter werd mijn hardloopcollectie met voornamelijk Nike kleding en schoenen. Ik vind het gewoon een mooi en fijn merk. Nu zit er sinds een tijdje een Nike Factory Store in Groningen gevaarlijk dichtbij mijn huis. Daar hebben ze niet de nieuwste collectie, maar het aanbod is vaak verassend leuk. Je vind hier voornamelijk de collectie van vorig jaar, maar dan een stukje goedkoper dan de originele prijs. Aangezien nog geen 5 minuten lopen bij mij vandaan is, ga ik regelmatig langs om te kijken of ik nog wat leuks kan scoren. En ik kan je vertellen dat ik er niet vaak met lege handen naar buiten ga…

Dat ik een fan ben van Nike weet vrijwel mijn hele omgeving. En via via ken ik iemand die werkt in de winkel hier in Groningen. Op die manier kwam ik in het bezit van een friends&family-kortingskaart waarbij je 50% extra korting kreeg op alles in de winkel. Je kan je vast wel voorstellen hoe blij ik was, toen ik dit kortingskaartje kreeg! Omdat ik niet alleen van deze korting gebruik wilde maken, vroeg ik aan Kelly of zij ook met mij wilde gaan shoppen. Een volmondige ja was al snel het antwoord. Afgelopen zaterdagochtend zijn wij zo vroeg mogelijk naar de winkel gegaan om zo rustig rond te kunnen kijken. Al snel hadden we onze handen vol met van alles voor onszelf, maar ook voor de vriendjes en familie. Ik bedoel, van die korting moesten wij natuurlijk uitgebreid gebruik maken. Na een klein uurtje winkelen, passen en opnieuw zoeken, gingen we naar de kassa om af te rekenen. Uiteindelijk liepen we beide met 2 volle tassen de deur uit en waren we meer dan geslaagd! Dit was nog eens leuk winkelen. Lees snel verder om te zien wat ik voor mijzelf heb gekocht.

Nike Rival Racerback BH

Nike Rival Racerback BH – Deze sportBH heb ik al in meerdere kleuren en draag ik vrijwel altijd tijdens het hardlopen, ze zitten super fijn, zijn stevig en sluiten goed aan. Een zwarte had ik nog niet en voor 9,50 kon ik ‘m natuurlijk niet laten hangen.

Nike Epic Lux Capri

Nike Epic Lux Capri Tight – Een extra tight komt altijd van pas en een driekwart legging kon ik wel gebruiken. Dit model heb ik ook in het lang en daar ben ik zo blij mee. Ik weet dan ook zeker dat ik deze legging ook vaak ga dragen, helemaal als het nog niet zo koud is.

Nike Headbands

Haarbandjes – Als ik lange afstanden ga lopen, dan wil mijn haar nog wel eens los gaan en dat vind ik zo vervelend lopen. Daarom doe ik vaak een haarbandje in om m’n haar een beetje in bedwang te houden. En met dit setje heb ik voor de komende tijd genoeg in huis.

Nike Dry Modern Tempo Shorts

Shorts – Hoewel ik de komende tijd waarschijnlijk geen kort broekje aan ga doen, kon ik deze shorts niet achterlaten. Dit model heb ik ook al in andere kleuren en ik loop er de hele zomer in rond. Aangezien zwart bij alles past, wilde ik deze graag aan mijn collectie toevoegen.

Nike Shiel Flash Jacket

Hardloopjasje – Met deze aankoop ben ik écht super blij! Dit hardloopjasje is ideaal voor de donkere dagen, omdat het reflecterend is en zo ben ik dus goed te zien in het donker. Ik denk dat ik dit jasje de komende maanden heel vaak aan ga hebben en vooral tijdens de trainingen op de dinsdagavond.

Nike Run Free RN hardloopschoenen

Hardloopschoenen – Een hardloper kan natuurlijk nooit genoeg schoenen hebben 😉 Met dat excuus nam ik ook deze schoenen mee. Inmiddels mijn vierde paar Nike Free, een schoen die ik fijn vind lopen voor korte, snelle rondjes. En dit kleurtje knalt er lekker uit naast al dat zwart!

Meer dan een complete outfit heb ik dus gevonden en daar ben ik zo blij mee!

Het allerleukste is ook nog eens dat dit mij maar €113,50 heeft gekost(!). Normaal koop je daar net een paar hardloopschoenen mee. Ik ben dus echt super goed geslaagd, dat had ik van tevoren niet gedacht, en voor Kelly was dit shoppingtripje ook zeer succesvol. Zij nam voor haarzelf wat leuke shirts mee, voor de hele familie werd een setje sokken gekocht en haar vriend en broertje kregen ook een nieuw shirt. Ik kon zelf natuurlijk ook niet met lege handen thuiskomen, dus nam ik voor Pim een trui, shirt en schoenen mee. Hopelijk komt Nike niet te vaak met dit soort acties, want dat is absoluut niet goed voor mijn portemonnee. En de komende tijd moet ik maar met een hele grote boog om de winkel heen lopen om niet in de verleiding te komen. Ik heb nu namelijk wel meer dan genoeg hardloopkleding om de komende maanden mee door te komen! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.