Hardlopen & Sport

Running – Review Lornah Sports Hardloopkleding

30 juni 2017
Lornah Review

Een tijdje geleden werd ik benaderd door het sportmerk Lornah of ik een review wilde doen van de nieuwe collectie. Ik was niet echt bekend met het merk dus ik ging snel kijken of het wat voor mij was. En toen ik de website zag, werd ik al snel enthousiast. Hardloopkleding dat ontworpen is door een hardloopster kan niks anders dan goeds betekenen! De collectie is namelijk ontworpen door lange afstandsloper Lornah Kiplagat. Zij heeft meerdere wereldrecords op haar naam staan en werd zelfs enkele keren de winnares van een marathon, hoe gaaf is dat! Als iemand weet wat je wilt dragen tijdens het lopen van lange afstanden is zij het wel.

Op het moment dat ik het pakketje binnen wilde ik het liefst meteen naar buiten om een rondje te gaan hardlopen. Maar helaas regende het op dat moment zo hard dat ik maar besloot om het uit te stellen tot een wat zonniger en warmer moment. Natuurlijk ging ik het setje wel meteen even passen. De kleding voelt fijn aan, het shirt is lekker licht en luchtig en het broekje heeft een brede band zodat het goed blijft zitten. De eerste indruk was al top!

Mijn keuze ging uit naar dit shirt en korte broek, omdat ik dit vaak heb tijdens het hardlopen en helemaal zodra het wat mooier weer is. Bij het kiezen van de maten heb ik gebruik gemaakt van het maattabel wat op de site te vinden is. Dus ik heb braaf alles opgemeten, maar liever iets te groot dan te klein, en er kwam uit dat ik zowel voor het shirt en het broekje een maat M nodig zou hebben. Het broekje zit helemaal perfect, niet te los of te strak. Het shirt zit nét iets te groot, maar dat vind ik zelf niet storend.

Lornah Review

Lornah

In het shirt zit een zakje met rits, handig voor je telefoon of sleutels.

Lornah Review

Lornah

Het broekje bestaat uit een korte legging met een losser broekje erboven. Wel zo fijn, want zo heb je minder kans op schuurplekken.

Lornah Review

Lornah Review

Uiteindelijk heb natuurlijk ook een rondje gerend in het kledingsetje. Van het shirt ben ik helemaal fan! Het is lekker luchtig, ideaal voor de zomerse dagen die gaan komen. Het broekje zit ook lekker, alleen heb ik soms last van de legging die iets omhoog kruipt. Dit heb ik eigenlijk bij vrijwel al dit soort shorts, dus het had mij eerder verbaasd als het hierbij anders was geweest. En een pluspunt, het broekje zakt niet af. Er zitten touwtjes in om het strakker te maken en dat werkt goed. Niet hijsen dus tijdens het lopen, fijn!  Ondanks de opkruipende legging, ben ik er erg tevreden over de kleding van Lornah Sports!

Ben je benieuwd naar de rest van de collectie van Lornah? Neem dan hier een kijkje voor het volledige aanbod.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.