Hardlopen & Sport

Running – We Run Disney 2017!

22 september 2017
We Run Disney

Degene die mij al wat langer volgt op Instagram weet misschien nog wel dat ik vorig jaar naar Disneyland ben geweest om mee te doen aan de halve marathon. Ik had namelijk een wedstrijd van GirlsLove2Run gewonnen en mocht ik, samen met Kelly, een weekend lang naar Disneyland om te gaan hardlopen. Dit was zo ontzettend gaaf en écht een weekend om nooit te vergeten!!

Samen met Kelly liep ik niet alleen de halve marathon, maar ook nog de 5km op zaterdag. Wij zagen dit als dé kans om zoveel mogelijk Disneymedailles te verdienen. Wanneer zou je ooit zo’n kans weer krijgen om te gaan hardlopen in Disneyland? Nooit meer dacht ik op dat moment. Dus hebben wij er alles uitgehaald wat erin zat en ontzettend genoten van de meest magische hardloopwedstrijden die wij ooit hadden gelopen. Ik had namelijk totaal niet verwacht dat ik zelf nog eens zou gaan hardlopen in Disneyland.

Halve marathon Disneyland Parijs

In december maakte GirlsLove2Run bekend dat dezelfde wedstrijd weer plaats zou vinden. Het doel was, net als vorige keer, om 15 work-outs te doen en dit te delen op Instagram of Facebook. Dé kans om een weekend weg naar Disneyland Parijs te winnen inclusief een startbewijs voor de halve marathon. Dat wilde ik natuurlijk heel graag nog een keertje, maar ik besloot niet mee te doen. Twee keer dezelfde winnaar kiezen, gebeurt natuurlijk niet zo snel. Heel logisch natuurlijk, dus de gedachte om mee te doen, liet ik maar snel varen. Tot mijn schoonzusje Jenneke hierover begon…

Het leek haar namelijk ontzettend gaaf om mee te doen aan de halve marathon van Disneyland. En al snel kwamen we op de afspraak dat ik haar zou helpen met het bedenken en maken van de foto’s. Het jaar daarvoor vond ik het ontzettend leuk om daar mee bezig te zijn, dus dit was dé kans om toch een beetje mee te doen aan de wedstrijd. De hele maand januari waren we druk bezig met het bedenken van leuke foto’s en bijpassende teksten. Daarnaast moet Jenneke ook nog die 15 work-outs doen, maar volgens mij was dat geen probleem voor haar.

Ik weet nog zo goed hoe het bekend werd gemaakt wie gewonnen had. Dit deden ze via een live-stream op Facebook en ik keek natuurlijk mee! Na een kort praatje werden de namen genoemd van de winnaars en als eerste kwam Jenneke naar voren. Zo ontzettend gaaf dat ze had gewonnen! Meteen belden we elkaar en door het gillen heen, begreep ik wel dat Jenneke heel erg blij was 😉 Wij gaan samen in Disneyland lopen!

Medailles Disneyland Parijs

Al snel werd bekend dat er dit jaar nog meer afstanden gelopen konden worden. Waarbij er vorig jaar alleen uit de 5km en de halve marathon gekozen kon worden, kwam er dit jaar nog 10km bij. Het leuke van deze extra afstand was dat er een challenge bij kwam, de Bibbidi-Bobbidi-Boo-Challenge. Hierbij moet je de afstand van 10km en 21.1km lopen om een extra medaille te krijgen, super leuk natuurlijk! Dus je snapt vast wel wat wij gaan doen! En om het weekend helemaal goed te beginnen, lopen wij vrijdagavond ook nog de 5km. In totaal lopen wij dus 36.1km in het hele weekend! 

Inmiddels is mijn koffer gepakt, zijn de outfits binnen en is het eindelijk zo ver om naar Disneyland te gaan. Hopelijk wordt het nog een groter feestje dan vorig jaar en kom ik met nog meer medailles thuis! Ik heb er in ieder geval super veel zin in en kan niet wachten om weer door het park te gaan hardlopen.

Wie gaat er nog meer hardlopen in Disneyland dit weekend?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.