Reizen

Snap Shots Londen!

4 mei 2019

Vorige week was ik in Londen om Kelly te verrassen tijdens de marathon. Dat was ontzettend goed gelukt! Hier kan je de blog lezen over alle voorbereidingen en hier is de blog over de marathon zelf. Maanden waren we dus bezig met het plannen van de verrassing en alles ging nog beter dan we van tevoren hadden gedacht. Dit kwam mede omdat we op Instastories heel goed aan het faken waren dat we gewoon in Nederland Koningsdag aan het vieren waren. Met behulp van oude foto’s en foto’s van anderen ging dit heel goed. Daarom was de verrassing des te groter voor Kelly dat wij aan de kant stonden tijdens de marathon. Maar wat hebben we dan wel gedaan in Londen? Dat laat ik je in deze blog zien, bereid je maar voor op heel veel foto’s!

We vliegen vrijdagavond vanaf Eelde Airport. Ideaal voor ons, want Eelde ligt nog geen kwartiertje rijden van Groningen.

Het inchecken ging heel snel en soepel. Wel zo handig als het rustig en zo klein is. Nu al fan van dit vliegveld.

Met dit kleine vliegtuig gaan wij naar Londen! Helemaal prima, ruimte genoeg en we hebben 8 stoelen voor ons vijven. Niks meer aan doen! Binnen een uurtje landen we op London Southend en dan pakken we de trein naar Liverpool Station. De hele reis gaat hee makkelijk en super snel.

Vriendinnetje Hanneke was er al, zij vloog vanaf Eindhoven, en als we aankomen, doen we nog snel even wat boodschappen. We willen een lekker ontbijtje voor morgen, want dan staat er wat leuks op het programma!

Veel te vroeg op zaterdagochtend zijn wij weer op pad. We vragen ons een paar keer af van wie dit goede idee alweer kwam. Het waait ook nog eens ontzettend hard buiten en het is koud. Wat we gaan doen?

Wij doen mee aan een hardloopwedstrijd! Natuurlijk moesten wij als echte RunningGirls meedoen aan een hardloopwedstrijd in Londen. Na wat Googlen kwamen we bij deze hardloopwedstrijd die is georganiseerd door RunTroughUK en het was ook nog eens op zaterdagochtend. Te leuk om ook een medaille in Londen te verdienen! De wedstrijd was in het olympisch park op een nogal heuvelachtige baan. We gingen allemaal voor de 5km en daarbij moesten we 3 rondjes lopen. Ik kan je vertellen, het was best pittig met de harde wind tegen en de heuvels. Maar uiteindelijk hebben we allemaal lekker gelopen en werden Tamar en Wilske ook nog eens 2e en 3e bij de vrouwen. De wedstrijd was verder ontzettend goed verzorgd en er werden een heleboel foto’s gemaakt. Aangezien wij onze rode RunningGirlsGroningen shirts aanhadden, vielen wij best wel op. We waren ook wel even bang dat we door iemand herkent zouden worden, maar gelukkig is dat niet gebeurd!

Gelukkig was de wedstrijd best vroeg, dus daarna snel naar onze Airbnb, douchen en weer door!

Lunchen doen we bij Camden Lock, dat zit bij ons om de hoek. Er zijn allemaal foodstalletjes en er is zoveel lekkers te krijgen. Overal ruik het heerlijk! Wij kiezen voor een hele lekkere curry.

Deze donuts zien er zo lekker uit! Het is dat we vol zaten, anders wist ik het wel!

Daarna pakken we de metro richting het centrum en gaan we alle highlights bijlangs. Wel iets wat je gezien moet hebben als je in Londen bent.

Een hele brave foto voor de Tower Bridge 🙂

Daar zien we ook het 20km punt. Morgen loopt Kelly hier en ze heeft nog steeds geen idee dat wij hier ook gewoon zijn!

De finish bij Buckingham Palace zien we ook nog, zo leuk om die marathonsfeer al een beetje te proeven.

Na de toerist uitgehangen te hebben, gaan we nog even shoppen bij Lush en Victoria’s Secret. Daarna hebben we enorme trek en zin om ergens warm binnen te zitten. We duiken een pub in en bestellen veel eten om samen te delen. We zo gezellig en lekker!

Met de bus, een echte dubbeldekker, gaan we weer naar onze Airbnb. We hebben het idee dat we vlakbij Kelly in de buurt zijn. En achteraf gezien reden we dus langs haar hotel en zelfs vlak langs haar kamer. Als ze naar buiten had gekeken, had ze ons waarschijnlijk gezien. Te spannend!

De snap shots van zondag en dus de marathon zelf kan je hier lezen!

Op maandagochtend halen een Kelly op bij haar hotel en gaan we met haar nog even ontbijten. Soepel lopen gaat bij haar niet echt en hier op de trap gaat ze dan ook niet omhoog maar naar beneden. Achterstevoren gaat een stuk makkelijker namelijk met die spierpijn!

Heerlijke scones met thee als ontbijt! En natuurlijk, omdat het medal monday is, mogen al onze medailles erbij!

En the making of de foto. Alles voor de Insta 😉

We hebben nog eventjes tijd om door Londen te lopen, dus onder leiding van onze gids Kelly, gaan we nog even wat highlights bekijken.

De nodige medaillefoto’s worden nog even gemaakt. Ja, ik neem dit heel serieus.

En dan is het alweer tijd om te gaan! Het weekend was echt fantastisch en klopte gewoon helemaal. De verrassing bij Kelly was enorm en daarnaast hebben wij ook nog een ontzettend leuk weekend gehad! Het was nog beter en leuker dan ik echt van tevoren gedacht had! Hopelijk is het nu een beetje duidelijk wat wij dit weekend dus wel hebben gedaan. Het was echt top!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Rachel 4 mei 2019 at 17:34

    Het ziet er allemaal zo gezellig en vooral lekker uit haha die donuts!

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.