Snap Shots Saturday 02/03

3 maart 2019
Snap Shots 02/03

Bij andere bloggers vind ik het altijd heel leuk om een fotodagboekje te lezen! Ik wil dit zelf ook vaker doen, een soort van ‘leuk voor later’ ideetje, maar ook om wat meer te laten zien van wat ik zoal doe. Vandaag neem ik jullie mee naar gisteren, zaterdag 2 maart. De dag waarop een duurloop van 30km liep, ging eten bij de Pastafabriek en heel hard aan het aanmoedigen was bij de Nacht van Groningen. Lees je mee?

Snap Shots 02/03

Mijn ontbijt van vandaag! Omdat ik zometeen 30km ga hardlopen, eet ik vier broodjes zodat ik genoeg energie heb voor onderweg. Ook drink ik water en koffie erbij.

Snap Shots 02/03

Voor mijn duurloop neem ik van alles mee in mijn Flipbelt. Meer dan genoeg gelletjes, een reep voor als ik trek krijg en mijn OV-kaart en pinpas mocht het nodig zijn. Daarnaast loop ik natuurlijk met mijn Garmin horloge en luister ik muziek via mijn Aftershokz koptelefoon.

Snap Shots 02/03

Klaar om mijn duurloop te doen! In de ochtend neem ik altijd even de tijd om langzaam aan het idee te wennen dat ik later een enorm eind moet gaan hardlopen. De mentale voorbereiding is bij deze gelukt en ik ben er helemaal klaar voor!

Snap Shots 02/03

Yes, I did it! De duurloop ging zo ontzettend lekker en gemakkelijk! Voor mijn training moest ik deze keer met een pace van ongeveer 6:10 lopen, maar ik ging iets sneller met een pace van 6:03. Maar ik heb dit heel goed kunnen volhouden en de laatste kilometer was ook nog eens de snelste. Dit was zo’n duurloop die heel goed is voor het vertrouwen om die marathon uit te kunnen lopen.

Snap Shots 02/03
Snap Shots 02/03

Na het hardlopen heb ik trek en dorst! Als eerste eet en drink ik snel even wat. Na het douchen maak ik een enorme bak havermout waar ik een grote lepel met pindakaas in doe, lekker!

Snap Shots 02/03

Dan is het tijd om nog even de stad in te gaan. Mijn fiets is weer gemaakt dus die kan ik ophalen. Eindelijk kan ik weer op de fiets overal naartoe! We halen nog even wat boodschappen voor vanavond en daarna gaan we even langs de Ossenmarkt. Daar wordt namelijk het start- en finishgebied opgebouwd voor de Nacht van Groningen. Even spieken hoe het ervoor staat!

Snap Shots 02/03

Er wordt nog druk gebouwd, maar begint al ergens op te lijken. Altijd leuk om alvast even te kijken en om te zien waar het allemaal gaat gebeuren. Ik ga vanavond bij de Nacht van Groningen niet zelf meedoen, maar veel bekenden doen wel mee. Dus ik ga heel hard aanmoedigen en dat vind ik super leuk om te doen!

Snap Shots 02/03

Samen met de boyfriend <3

Snap Shots 02/03

Ik heb nog even wat tijd over en begin alvast met dit blogje. Thuis heb ik vaak mijn koptelefoon op als ik aan het werk ben, vind ik zo fijn werken! Op dit moment luisteren ik non-stop naar het album van de film ‘A star is born’. De film heb ik nog niet gezien, maar veel nummers kan ik al helemaal meezingen. Snel maar eens kijken!

Snap Shots 02/03

Vanavond ga ik samen met vriendinnetje Kelly aanmoedigen bij de Nacht van Groningen en van tevoren eten we samen bij de Pastafabriek. Ook Kelly liep vandaag een duurloop van 30km dus die pasta hebben wij wel verdiend!

Snap shots 02/03

De start van de 5km! Die gaan als eerste los en het is super leuk om aan te moedigen. We staan bij de start en later op een strategisch punt waar de lopers 2 keer voorbij komen. Zo zien we iedereen vaak! We doen ons best om iedereen zo motiverend mogelijk aan te moedigen en volgens mij lukt dat aardig. Na de 5km gaan de 10mijl, de halve marathon en 10km van start. Er doen super veel lopers mee, maar gelukkig kunnen we de meeste bekenden er wel uit pikken en aanmoedigen. Als onze lopers binnen zijn, vind ik het wel tijd om naar huis te gaan. Het is inmiddels al rond een uur of half 11 en ik ben best moe na zo’n drukke dag. Tijd voor mijn bed!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.