Reizen

Wij zijn in Thailand!

6 november 2018

Na een lange vliegreis van ruim 10 uur zijn wij aangekomen in Bangkok! Het is de allereerste keer dat wij in Thailand zijn, maar in Azië zijn wij inmiddels vrij bekend. Het voelt zo ontzettend fijn om weer in mijn favoriete werelddeel te zijn!

De komende twee weken gaan we met onze backpack rondtrekken door Thailand. We hebben een route vastgelegd om zoveel mogelijk te zien van dit mooie land. Zo gaan wij naar het noorden om Chiang Mai te bezoeken en slaan natuurlijk een zonnig eiland niet over! Voor ons is dit de ideale combinatie van cultuur en een strandvakantie. Dat was bij het bepalen van de route wel een must om beide aan bod te laten komen en volgens mij gaat dat goed lukken met de planning die wij hebben! Ik heb er in ieder geval heel veel zin om Thailand te ontdekken en om tot rust te komen op een zonnig eiland.

Op Instagram en hier op m’n blog zal ik weer proberen om jullie zoveel mogelijk mee te nemen. Tijdens onze reis in de USA was het zo leuk om onze reis te delen en hier kreeg ik super veel leuke reacties op! Ik vind het gewoon heel gaaf om zo onze reis een klein beetje met jullie te delen. Dus neem hier af en toe een kijkje voor een update en houd natuurlijk mijn Instagram in de gaten!

Mocht je nog tips hebben voor Bangkok, Chiang Mai of Koh Chang, dan hoor ik dit graag! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.