Hardlopen & Sport

The Breakfast Blog is jarig!

17 januari 2018
Verjaardag The Breakfast Blog

The Breakfast Blog is jarig! Alweer één jaar geleden ben ik begonnen met mijn blog. Heel cliché, maar wat gaat de tijd toch snel. Hoewel ik geen die-hard blogger ben, vind ik het super leuk om te doen. Het bezig zijn met foto’s maken, teksten schrijven, onderwerpen verzinnen is echt iets waar ik graag mee bezig ben. Om mijn blogverjaardag te vieren, deel ik vandaag de meest gelezen blogs van het afgelopen jaar. Het is heel erg duidelijk te zien wat jullie het leukste vinden om te lezen 😉 Blogs over hardlopen, en dan voornamelijk de marathon, scoren altijd goed. Leuk om te zien!

Top 5 – Meest gelezen blogs

Rotterdam marathon

1. Raceverslag – Rotterdam Marathon

Stipt op nummer 1 van meest gelezen blogs staat mijn raceverslag van de Rotterdam Marathon. De maandag na de marathon waren er ontzettend veel mensen nieuwsgierig naar mijn blogje over hoe het mij afging tijdens het lopen van de marathon. Maanden werkte ik erna toe en dat deelde ik ook wekelijks op mijn blog in de Road to Rotterdam blogs. Als afsluiting daarvan was natuurlijk de blog over de marathon zelf. Voor mijzelf was het één van de hoogtepunten van het jaar en zeker iets waar ik nog vaak aan denk. Het raceverslag kan je hier lezen.

bananenbrood

2. Recept – Bananenbrood

Mijn favoriete recept is één van de meest gelezen blogs en ik snap heel goed waarom! Bananenbrood maak ik zelf ook heel vaak en dan meestal aan de hand van dit recept. Inmiddels ken ik ‘m helemaal uit m’n hoofd en hoef ik niet eens meer het recept op te zoeken. Het recept voor dit heerlijke bananenbrood vind je hier.

hardlopen in groningen

3. Hardlopen in Groningen

Een veel gelezen blog is over hardlopen in Groningen. Daarin deel ik mijn favoriete plekken om te gaan hardlopen in de stad en daarbuiten. Ben je zelf nog op zoek naar leuke plekken om te gaan hardlopen in Groningen, neem dan hier een kijkje.

trainingsschema marathon

4. Mijn trainingsschema voor de marathon

Sowieso waren alle blogs over de marathon erg populair en waren er veel van jullie benieuwd naar mijn trainingsschema voor de marathon. Ik volgde grotendeels het schema uit het boek van Annemerel ‘Live Love Run’ voor een hele marathon. In de blog leg ik uit hoe ik dit schema een beetje aangepast heb en hoe ik deze in uitvoering breng. Het blogje over het trainingsschema vind je hier.

RunningGirlsGroningen

5. Running Girls Groningen

Als ik ergens veel vragen over krijg via Instagram dan is het wel over trainen met de RunningGirlsGroningen. Zelf doe ik al jaren fanatiek mee met de trainingen en kan ik mij geen dinsdagavond voorstellen zonder te gaan hardlopen met de meiden. Omdat ik zo vaak hier vragen over kreeg, besloot ik er een blogje over te schrijven. Super leuk dat deze zo vaak gelezen is! Lees hier alles over de RunningGirlsGroningen.

Bij deze wil ik jullie allemaal bedanken dat jullie het afgelopen jaar een kijkje hebben genomen op mijn blog! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.