Reizen

Travel – Hola México!

7 november 2017
Mexico

Mexico, here we come! Samen met m’n vriend ga ik een lange week genieten van een heerlijke vakantie in Mexico! Vanmiddag vliegen we vanaf Schiphol en vannacht komen we aan in Playa del Carmen. Even helemaal niks en vooral heel veel chillen (en eten, want all-inclusive). Een strandvakantie zoals deze is helemaal nieuw voor ons en voornamelijk het niets doen, zal even wennen zijn. Maar, geloof mij, we hebben het allebei écht nodig. Dus wij zeggen even doei tegen het grauwe, koude Nederlandse weer en Hola tegen de zon en de heerlijke zomerse temperatuur!

Voor ons is dit ook onze eerste vakantie in Mexico, een land dat al heel lang op mijn lijstje stond om naar toe te gaan. Hoewel deze vakantie vooral in het teken zal staan van zon, zee en strand, wil ik ook graag wat van het land zien. Dus de Lonely Planet is mee en inmiddels heb ik genoeg plekjes gevonden die ik graag wil zien of bezoeken. Heb je nog tips?? Laat het dan vooral weten in de reacties of stuur mij een berichtje!

Op Instagram zal ik natuurlijk wel wat zomerse foto’s delen en neem ook af en toe en kijkje op m’n blog. Als het internet een beetje meewerkt, komen er nog wel wat leuke blogjes online! 

Mijn koffer is helemaal ingepakt en ik ben klaar om te gaan! Tot over een weekje!

Adios! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.