Reizen

Travel – Op Reis Naar Vietnam

7 februari 2017
vietnam
Op het moment dat deze blog online komt, zijn wij als het goed is net aangekomen in Vietnam! Hier gaan wij 2 weken lang backpacken, zo veel zin in! Deze reis was een beetje een spontane actie en begon met de vraag van Kelly of ik nog wat geld over had. Als het reizen betreft heb ik dat altijd wel! Al snel waren er tickets geboekt naar Hanoi, Vietnam. De reden dat wij een bezoekje gaan brengen aan dit Aziatische land is dat Tim, het broertje van Kelly, hier woont. Een familiebezoekje dus! Beiden zijn wij nog niet eerder in Vietnam geweest, dus voor ons is alles nieuw. Maar Tim zal vast een goede reisleider zijn die alle mooie plekjes aan ons laat zien!

Onze planning staat redelijk vast aangezien wij maar 2 weken in Vietnam zijn, maar er is nog ruimte voor spontane acties. De eerste dagen zijn wij in Hanoi. Hier gaan wij eerst onze jetlag overwinnen en vooral de stad bezichtigen. Daarna gaan we een paar dagen naar Halong Bay, een prachtige baai met een unieke kustlijn. Dan pakken we het vliegtuig naar Hoi An en hier kijk ik echt naar uit! Deze stad lijkt mij prachtig en hier willen wij ook naar het strand. Hoe lang wij hier blijven, weten we nog niet. Aan het einde hebben we nog een paar dagen over die we nog moeten invullen. Misschien bevalt Hoi An zo goed dat wij hier langer blijven of we gaan nog naar Sapa. Maar dat zien we dan nog wel, alle opties staan open. Uiteindelijk moeten we wel weer terug naar Hanoi want vanaf daar vliegen we weer terug naar Nederland.

Op het moment dat ik dit schrijf, kan ik echt niet wachten om het vliegtuig uit te stappen en de welbekende geur van Azië weer te ruiken. Ik heb echt veel zin in de nieuwe plekken die wij gaan ontdekken, het heerlijke eten, vooral het zomerse weer en fijne vakantiegevoel! 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Pho – Vietnamese Noedelsoep – Dressesandfitness 9 mei 2020 at 17:02

    […] is een gerecht wat ik veel tijdens mijn reis in Vietnam heb gegeten. Deze kruidige noedelsoep wordt vaak met rundvlees of kip geserveerd, zo lekker! […]

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.