Wintertijd! Dit kan je allemaal doen in het extra uurtje!

28 oktober 2018

De wintertijd is afgelopen nacht ingegaan en dus hebben we vandaag een uurtje extra in onze dag! De klok gaat namelijk achteruit en daardoor krijgen wij een uur cadeau. Kijk, daar word ik nogal blij van! Want bestaat elke dag eigenlijk niet uit te weinig uren? Vandaag dus even niet en daarom bedacht ik genoeg dingen die je allemaal in dat extra uurtje kan gaan doen! Wat ga jij doen?

Dit kan je allemaal gaan doen in het extra uurtje van vandaag!

Hardlopen! Hoeveel kilometers kan jij maken in één uur?? – Een uitgebreid ontbijt maken – Drie afleveringen kijken van Friends op Netflix, die vervelen echt nooit – Een herfstwandeling maken – Kledingkast opruimen – Bananenbrood bakken, klik hier voor een heerlijk recept! – Yoga, om even helemaal tot rust te komen – Ga naar de sportschool om een uurtje te knallen – Maak je cv up to date – Lekker ontbijten/brunchen bij een tentje waar je nog niet eerder bent geweest – Laat het bad vollopen, doe wat extra badschuim erbij en steek kaarsjes aan, heerlijk een uurtje badderen – Maak een verlanglijstje voor Sinterklaas of Kerst – Doe een middagdutje – Plan je volgende reis – Verkoop je oude kleding op Marktplaats of United Wardrobe – Maak een lijst met boeken die je graag wilt lezen – Verlies jezelf op Pinterest en maak een bord voor je toekomstige huis/bruiloft/reis – Nagels lakken – Speur het internet af en boek een zonvakantie voor in de koude wintermaanden – Schrijf je uit voor alle nieuwsbrieven die je niet leest – Los een sudoku puzzel op – Zoek op Bol.com naar dé perfecte agenda voor het nieuwe jaar – Maak een Bucket List met alles wat je ooit nog eens wilt gaan doen – Ga op zoek naar hardloopwedstrijden die je nog niet eerder hebt gedaan en schrijf je daarvoor in – De koelkast opruimen en helemaal schoonmaken – Lekker uitslapen – Administratie bijwerken – Op zoek gaan naar vliegtickets voor de volgende vakantie en dan kiezen voor een willekeurige bestemming op Skyscanner – Op zoek gaan naar een nieuwe serie om te bingewatchen op Netflix – Pepernoten bakken –

Wat ik in het extra uurtje ga doen vandaag? Hardlopen natuurlijk! Mijn allerlaatste langzame duurloop voor de Berenloop op Terschelling volgende week. Daar loop ik volgende week een halve marathon en een duurloopje mag/kan ik daarvoor nog wel doen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.