Weekly Diary

Weekly Diary #2

20 juli 2020
happy new hair!

Deze week stond ook weer in het teken van de verhuizing, het komt nu echt heel dichtbij. Dozen inpakken, verf kopen, alles. Tussendoor had ik even tijd om naar de kapper te gaan. En hadden wij een hele leuk fotoshoot van ons drieën, ik ben echt zo blij met het resultaat! Vooral omdat de foto’s zijn gemaakt in Groningen, vlakbij ons huis, vind ik het extra bijzonder. Nieuwsgierig naar de rest van de week? Lees dan snel verder!

dozen meenemen

Maandagochtend neem ik vanuit mijn werk een lading dozen mee. Deze zijn heel handig om mee te verhuizen, want er past genoeg in, maar ook weer niet teveel. Af en toe neem ik wat mee zodat wij thuis een voorraadje hebben. We gaan namelijk nog wel wat nodig hebben, denk ik.

Vismarkt

Als ik weer terug naar mijn werk loop, ga ik langs de Vismarkt en zie ik allemaal terrasjes die er normaal niet zijn. Super leuk dat ze op deze manier wat gezelligheid in de binnenstad brengen! In de middag ga ik altijd even naar huis om te kolven. Als wij verhuist zijn, kan dat helaas niet meer.

Rijk ophalen

Na onze werkdag halen wij Rijk samen op van de opvang, het leukste momentje van de dag. Vaak lopen we dan nog even een rondje in de buurt voordat we naar huis gaan.

dinsdag

Dinsdag is mijn vrije dag en in de ochtend moet ik met Rijk naar het consultatiebureau. Hij moet een keer extra op controle, omdat zijn gewicht de vorige keer, jawel 25 gram, te licht was. Nu was hij weer helemaal op de groeicurve dus niks aan het handje. Verder was alles gelukkig goed en waren we snel klaar.

regen

Het was ongeveer een half uurtje lopen naar huis en ik had niet gezien dat het zou gaan regen. Totaal niet voorbereid op deze Nederlandse zomer dus met als gevolg dat Rijk en beide kleddernat waren. Een echte loedermoeder 😉

Petje H&M

Ik kocht dit leuke petje voor Rijk bij de H&M, staat hem toch te schattig!

kapper

In de middag had ik even een momentje voor mijzelf en ging ik naar de kapper. Sinds mijn zwangerschaps was ik niet meer geweest, dus het was hoognodig! Ik bedenk mij nu dat ik helemaal geen before foto heb genomen… Nou ja, het was te lang en veel te veel haar. Nu is het weer lekker kort en komt het net op m’n schouder.

fietsen

Aan het einde van de middag ging wij nog even bij de fietsenwinkel bij ons in de buurt langs. Ik ben namelijk op zoek naar een elektrische fiets om zometeen mee naar de stad te fietsen. Op Insta kreeg ik de tip om even bij Pim’s fietsen te kijken, want daar hebben ze goede elektrische fietsen die speciaal zijn om met kinderen te fietsen. Daar ben ik dus naar op zoek dus ik heb er een paar getest en het fietst echt heerlijk! Nu nog even goed nadenken welke ik zou willen hebben.

short hair

Nog even een fotootje van mijn nieuwe kapsel, het is echt een stuk korter! Ik moet er nog even aan wennen, omdat mijn haar ineens stopt, maar ik ben er blij mee!

Rijk in de wandelwagen

Woensdagochtend ging de wekker heel vroeg, want wij hadden fotoshoot op de planning staan. Om 6:45 spraken wij af met Michèlle die de foto’s zou gaan maken. Normaal gesproken doet zij vooral bruiloften, maar aangezien die er nu weinig zijn, wil ze ook wat vaker familieshoots doen. Ze vroeg aan ons of wij hier interesse in hadden. Zo kon Michèlle uitproberen hoe het gaat met een baby erbij en kregen wij in ruil daarvoor mooie foto’s. Dat wilden heel graag natuurlijk! Helemaal nu wij nog in Groningen wonen, is het super leuk om een mooie herinnering hiervan te hebben. De locaties waar we foto’s hebben gemaakt, waren ook allemaal bij ons in de buurt.

Michelle Wever Photography
Gezinsshoot Michelle Wever Photography | www.michellewever.com
Michelle Wever Photography
Gezinsshoot Michelle Wever Photography | www.michellewever.com
Gezinsshoot Michelle Wever Photography | www.michellewever.com
Gezinsshoot Michelle Wever Photography | www.michellewever.com

Deze drie foto’s zijn echt mijn favoriet van de serie, zo blij mee! Het eindresultaat is echt prachtig en nog mooier dan ik van tevoren had durven hopen. Eindelijk hebben wij foto’s waar wij met ons drieën opstaan en dan ook zo mooi! Michèlle heeft ook nog analoge foto’s gemaakt, dus het is nog een verrassing hoe de rest van de foto’s eruit zien! Mocht je na het zien van deze foto’s ook interesse hebben in een fotoshoot met Michèlle, neem dan een kijkje op haar site www.michellewever.com voor meer info.

Ik kreeg al wat vragen over mijn outfit, nee het is echt geen trouwjurk, maar het zijn deze rok en top van de ZARA. De schoenen zijn ook van de ZARA, maar die zijn al jaren oud dus helaas niet meer in de collectie.

verf kiezen

Donderdag gaan we samen na een werkdag naar de bouwmarkt om alvast wat verf te kiezen voor de kamer van Rijk. Himalaya blauw is het geworden! Op de kamer van Rijk na, is het niet nodig om veel aan het huis te veranderen. Hier zijn wij zelf wel blij mee en hopelijk valt het verhuizen dan ook mee.

zondag

Vrijdagochtend ging ik samen met vriendinnetje Kelly op het terras wat drinken. Rijk was ook mee en daar hoefde ik nauwelijks naar om te kijken, omdat Kelly hem meteen uit de wagen pakte, die kreeg ik niet meer terug. Even bijkletsen, altijd gezellig!

nike babyschoenen

Daarna ging ik nog even naar de Nike Store om te kijken of ze wat leuks hadden. Daar zag ik deze schattige Nike’s, hoe leuk! Ik heb ze eerst maar laten staan, omdat Rijk nog niet echt schoenen nodig heeft.

Wilja en Rijk

Zaterdagochtend gaan we met z’n drieën de stad in. Even naar de markt, een kinderwinkel om speentjes te kopen en bootjes kijken bij de brug. Dit is het allerlaatste weekend dat wij in Groningen wonen dus wij willen er nog even van genieten!

kleine moghul

Aan het eind van de middag komen Pim’s ouders langs. Zij zijn terug van vakantie en wij hebben ze al een lange tijd niet gezien. Als Rijk op bed ligt, halen wij eten bij de Kleine Moghul, echt een aanrader, want het was echt super lekker!

ontbijtje

Mijn ontbijtje van de zondag en nog altijd mijn favoriet! Een bakje havermout met blauwe bessen en wat pindakaas, zo lekker! Ook nog een groene smoothie erbij die Pim heeft gemaakt en een kopje koffie mag natuurlijk niet ontbreken.

Tula draagzak

Na het ontbijt ga ik een rondje met Rijk lopen, het is heerlijk weer dus ik wil even de deur uit. Een rondje Noorderplantsoen en we kijken naar alles en iedereen die voorbij komt. Hondjes enhardlopers zijn vooral favoriet bij Rijk.

noorderplantsoen

Het Noorderplantsoen is zo mooi en ineens komt het besef, terwijl ik rondloop, dat dit misschien wel een van de laatste keren is dat ik hier met Rijk loop. Ik ga het ook echt wel missen! De afgelopen 12 jaar heb ik altijd vlakbij het Plantsoen gewoond en het toch wel een gek idee dat ik er zometeen niet zo even heen kan.

Wheelybug Bij

Tijdens mijn zwangerschaps vond ik deze Wheelybug en ik ging even proberen of Rijk erop wilde zitten. Dat was totaal geen succes.. Dit was nog iets te vroeg voor hem denk ik.

verhuizen

Zondagavond werd onze gele bank opgehaald, die had ik verkocht via marktplaats. In het nieuwe huis willen wij namelijk een andere bank. Die hebben wij nog niet uitgekozen, maar wij hadden niet zoveel zin om onze gele bank mee te verhuizen. Wij hebben nog onze oude bank die wij eerst weer even gaan gebruiken, dus wij kunnen nog zitten!

Komende week krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Zo bizar dat hij eindelijk zover is en dat wij zometeen gewoon ons eigen huis hebben! Ik kan niet wachten om er rond te lopen, het is alweer een tijdje geleden dat wij er zijn geweest. Hopelijk is het nog mooier dan ik nu in m’n hoofd heb. Het gaat een drukke week worden, want ik moet wel gewoon werken en tussendoor gaan wij verhuizen. Als wij maar eenmaal over zijn, dan komt het vast allemaal goed! Ik kijk er heel erg naar uit en zie ons al helemaal zitten in het nieuwe huis.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nicole 25 juli 2020 at 09:13

    De foto’s van de shoot zijn erg mooi geworden!

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.